marczello Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Czy ktoś orientuje się , gdzie w Polsce można przymierzyć kurtki firmy Kjus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Czy ktoś orientuje się , gdzie w Polsce można przymierzyć kurtki firmy Kjus? Sklepy Ski Team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 witam, widziałam kurtki kjus w inter-sporcie w kolekcji zimowej oczywiście więc nie wiem czy już pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 dokladnie w intersportach maja duzy wybór we wrocławiu w magnoli i pasażu widzialem w tamtym sezonie dość spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Sklepy Ski Team W Poznaniu w Ski Teamie nawet nie słyszeli o takiej marce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Na ich stronie odgrażają się,że mają kolekcje Kjusa więc pewnie tak jest. SPORT MODA S.C. PASAŻ HANDLOWY KRUPÓWKI 29 34-500 ZAKOPANE godziny otwarcia: pon-sob : 10-19 niedziela : 11-18 tel. (+48) 18 20 640 30 tel. (+48) 18 20 640 76 konsultant: (+48) 600 23 30 40 sportmoda@sportmoda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 (edytowane) W Poznaniu w Ski Teamie nawet nie słyszeli o takiej marce . bo to może Marczello trzeba z norweska wymawiać w Krk poza intersportem z reguły kjus był na zakopiance w windsporcie i to w niemałej liczbie egzemplarzy. z tego co pamiętam foreversport też miał. ale czy te sklepy już mają nowe kolekcje zimowe,to nie sądzę. warto więc zadzwonić. swoją drogą ciekawe przygody slalomowe miewał twórca marki [YOUTUBE]W5ReeagmngQ[/YOUTUBE] Edytowane 27 Wrzesień 2010 przez ravick97 uzupełnienie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Bardzo zabawne - nie pamiętałem tego faktu. ThX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Na ich stronie odgrażają się,że mają kolekcje Kjusa więc pewnie tak jest. SPORT MODA S.C. PASAŻ HANDLOWY KRUPÓWKI 29 34-500 ZAKOPANE A tutaj możliwość wyboru towaru i kupna http://sportmoda.pl/kjus,37.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 daj boże zeby mnie w przyszłości było stać na takie ciuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 daj boże zeby mnie w przyszłości było stać na takie ciuszki E,,, Bugi nie przesadzaj:rolleyes:,będziesz miał żonę,to takie sumy będzie chciala na waciki:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 E,,, Bugi nie przesadzaj:rolleyes:,będziesz miał żonę,to takie sumy będzie chciala na waciki:D tak? to ja to pi)(*%)(*e będe kawalerem:P no chyba że... albo dobra nie napisze wiecej:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 tak? to ja to pi)(*%)(*e będe kawalerem:P no chyba że... albo dobra nie napisze wiecej:P No to jest argument....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 daj boże zeby mnie w przyszłości było stać na takie ciuszki jesli moge przylaczam sie do zyczen, od razu wpadly mi w oko na stoku ale jak zobaczylem ceny to szczeka mi opadla :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 taki komplecik kurtka+ spodnie to bilet do nowej zelandi + kieszonkowe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 tak? to ja to pi)(*%)(*e będe kawalerem:P no chyba że... albo dobra nie napisze wiecej:P ...to ja napiszę za Ciebie więcej Mój pewien stary sąsiad powiadał zawsze takim zagorzałym kawalerom tak: - "poczekej,poczekej przyjdzie to na ciebie jak na kure kwoczenie". A wtedy Bugi zapomnij o kolekcji Kjus Żebyś tylko wyrabiał na waciki to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 hehe Figo potrafisz poprawić humor no kude coś w tym musi być każdego to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 E,,, Bugi nie przesadzaj:rolleyes:,będziesz miał żonę,to takie sumy będzie chciala na waciki:D e tam, na waciki to sobie żona sama zarobi:) ale taką piękną kurteczkę pewnie trzeba będzie jej sprawić, jak zapragnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 Możecie sie zapoznac z kolekcją odzieży Kjus wraz z cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 (edytowane) Ceny przednie:D Tylko nie rozumiem dlaczego co roku ubywa w kurtkach 1 kieszeń, widzę że tych zewnętrznych zostało już tylko 3:eek:, ja mam Phenixa z przed 4 lat który ma kieszeni zewnętrznych 8! i stwierdzam że nic za dużo:rolleyes: Edytowane 7 Październik 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 Tylko nie rozumiem dlaczego co roku ubywa w kurtkach 1 kieszeń, widzę że tych zewnętrznych zostało już tylko 3:eek:, ja mam Phenixa z przed 4 lat który ma kieszeni zewnętrznych 8! Moda, po prostu, na dziś po duzo kieszeni to obciach:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 Moda, po prostu, na dziś po duzo kieszeni to obciach:D:D:D Wystarczający argument dla mnie żeby nie zmieniać kurtki:D, a tak poważnie to w d....e mam modę, ma być praktycznie i wygodnie, a z 3 kieszeniami to nie możliwe:cool: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 e tam, na waciki to sobie żona sama zarobi:) ta....;)w takim przypadku to trzeba na śpiwor zbierać albo bardzo cieplą kurtkę na zimę,bo powie 'dowidzenia'-nie ma nic gorszego jak kobieta zabiera więdzej niż mężczyzna/w rodzinie;)/,może wizja konserwtywna,ale wynikająca z obserwacji mniej zabierających "facetow' w stosunku do swoich partnerek;) A Sławek ma rację,nie liczy się cena,tylko praktyczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 Cześć bo to może Marczello trzeba z norweska wymawiać w Krk poza intersportem z reguły kjus był na zakopiance w windsporcie i to w niemałej liczbie egzemplarzy. z tego co pamiętam foreversport też miał. ale czy te sklepy już mają nowe kolekcje zimowe,to nie sądzę. warto więc zadzwonić. swoją drogą ciekawe przygody slalomowe miewał twórca marki [YOUTUBE]W5ReeagmngQ[/YOUTUBE] Normalnie bym takiej oferty nawet poważnie nie potrakotował ale po takim filmie......... Zastanowię się absolutnie poważnie. Jakakolwiek kurtka za 1000 EUR jest chorą propozycją ale firmowana nazwiskiem tak znakomitego narciarza a jednoczesnie człowieka znajdującego do siebie taki dystans jest - jedynie z tego ostatniego powodu - warta rozważenia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 Jakakolwiek kurtka za 1000 EUR jest chorą propozycją ale firmowana nazwiskiem tak znakomitego narciarza a jednoczesnie człowieka znajdującego do siebie taki dystans jest - jedynie z tego ostatniego powodu - warta rozważenia. Pozdro Kupiłem w tamtym sezonie kurtkę/bez spodni/ phenix-nowość09/10-cena 3500,sprawdza się tak samo jak kurtka za 500-1000PlN. Nie lubię jej,bo wszyscy się patrzą,w Polsce szczególnie,ale i w Austrii wzubuadzala zainteresowanie:(W praktyce wcale nie okazała się lepszym sprzętem od innych mniej lansowanych kurtek-popadlem ofiarą lansu;.oczywiście bez dziury w budżecie:rolleyes:/bez wiedzy żony o czym SB wspominał/-chyba nie warto popadać w reklamę na stoku;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi