Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Odzież Kjus

marczello

Rekomendowane odpowiedzi

W Poznaniu w Ski Teamie nawet nie słyszeli o takiej marce :).

bo to może Marczello trzeba z norweska wymawiać:D

w Krk poza intersportem z reguły kjus był na zakopiance w windsporcie i to w niemałej liczbie egzemplarzy. z tego co pamiętam foreversport też miał.

ale czy te sklepy już mają nowe kolekcje zimowe,to nie sądzę. warto więc zadzwonić.

swoją drogą ciekawe przygody slalomowe miewał twórca marki

[YOUTUBE]W5ReeagmngQ[/YOUTUBE]

Edytowane przez ravick97
uzupełnienie
  • Like 3

tak? to ja to pi)(*%)(*e :D będe kawalerem:P

no chyba że...

albo dobra nie napisze wiecej:P

...to ja napiszę za Ciebie więcej ;)

Mój pewien stary sąsiad powiadał zawsze takim zagorzałym kawalerom tak:

- "poczekej,poczekej przyjdzie to na ciebie jak na kure kwoczenie". :P

A wtedy Bugi zapomnij o kolekcji Kjus :(

Żebyś tylko wyrabiał na waciki to będzie dobrze.:D

• 2 weeks later...

Ceny przednie:D

Tylko nie rozumiem dlaczego co roku ubywa w kurtkach 1 kieszeń, widzę że tych zewnętrznych zostało już tylko 3:eek:, ja mam Phenixa z przed 4 lat który ma kieszeni zewnętrznych 8!:) i stwierdzam że nic za dużo:rolleyes:

Edytowane przez SB

e tam, na waciki to sobie żona sama zarobi:)

ta....;)w takim przypadku to trzeba na śpiwor zbierać albo bardzo cieplą kurtkę na zimę,bo powie 'dowidzenia'-nie ma nic gorszego jak kobieta zabiera więdzej niż mężczyzna/w rodzinie;)/,może wizja konserwtywna,ale wynikająca z obserwacji mniej zabierających "facetow' w stosunku do swoich partnerek;)

A Sławek ma rację,nie liczy się cena,tylko praktyczność:P

Cześć

bo to może Marczello trzeba z norweska wymawiać:D

w Krk poza intersportem z reguły kjus był na zakopiance w windsporcie i to w niemałej liczbie egzemplarzy. z tego co pamiętam foreversport też miał.

ale czy te sklepy już mają nowe kolekcje zimowe,to nie sądzę. warto więc zadzwonić.

swoją drogą ciekawe przygody slalomowe miewał twórca marki

[YOUTUBE]W5ReeagmngQ[/YOUTUBE]

Normalnie bym takiej oferty nawet poważnie nie potrakotował ale po takim filmie......... Zastanowię się absolutnie poważnie. Jakakolwiek kurtka za 1000 EUR jest chorą propozycją ale firmowana nazwiskiem tak znakomitego narciarza a jednoczesnie człowieka znajdującego do siebie taki dystans jest - jedynie z tego ostatniego powodu - warta rozważenia.

Pozdro

Jakakolwiek kurtka za 1000 EUR jest chorą propozycją ale firmowana nazwiskiem tak znakomitego narciarza a jednoczesnie człowieka znajdującego do siebie taki dystans jest - jedynie z tego ostatniego powodu - warta rozważenia.

Pozdro

Kupiłem w tamtym sezonie kurtkę/bez spodni/ phenix-nowość09/10-cena 3500,sprawdza się tak samo jak kurtka za 500-1000PlN. Nie lubię jej,bo wszyscy się patrzą,w Polsce szczególnie,ale i w Austrii wzubuadzala zainteresowanie:(W praktyce wcale nie okazała się lepszym sprzętem od innych mniej lansowanych kurtek-popadlem ofiarą lansu;.oczywiście bez dziury w budżecie:rolleyes:/bez wiedzy żony o czym SB wspominał/-chyba nie warto popadać w reklamę na stoku;)

• Like 1