poldek Napisano 9 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2002 Kupiłem BETA CARV 9-18 ZA 750 ZŁ. dość zdarte, warto było? biorąc pod uwagę, że w tym roku trzeci raz w życiu będę jężdził. No i strasznie mi się podoba to i w ogóle i w szczególe. No tak wracając do desek WARTO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 10 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 jesli z wiazaniami za tą cene to warto (to pierwszy wariant - ekonomiczny) Piszesz że są dość zdarte i to jest ich duży minus (aczkolwiek dobry ski serwis przywroci gładz ich ślizgom i naostrzy krawędzie za mniej więcej 50 zł) Biorąc pod uwage Twoje umiejetności to nie potrzebujesz długo jeszcze takiego sprzętu i będziesz męczył się na tych nartach, lepiej by było dla Ciebie abyś kupił w tej cenie nowe deski z wiązaniami, które lepiej nadają sie do nauki niż wspomniane Atomici, (np. Elan Integra 3,0 + marker lite - ponizej 750 zł) pozdrawiam Alberto tomek.bar@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrycja Napisano 11 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 jak zdarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 13 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 MOje doświadczenie jest zupełnie inne Alberto. Ja uważam, że trzeba kupować najlepsze narty z danej grupy (mam na myśli allround) to w o wiele szybszym tępie będzie sie robić postępy. Warto zainwestować w prawdziwe narty, a nie brać z marketu. Oczywiście cała ta teoria nie dotyczy już nart z grupy race bo one są za trudne i tutaj byłoby odwrotnie czyli młody zapaleniec by się zamęczył i w końcu rozwalił je na łbie instruktora. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 13 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 13 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 Jest to temat na długą dyskusje i najlepiej on-line, pozdrawiam Alberto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek Napisano 14 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 Nie BOOOOOO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marfa Napisano 18 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 bardzo warto-bedziesz szpanowal,ze masz hermany meiery a to juz poprawia samopoczucie a co za tym idzie i latwiej sie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mika Napisano 26 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 ja sie zastanawiam nad kupnem ich za 580pln:) uzywane ale w dobrym stanie biale model sprzed 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarvMachine Napisano 28 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 Warto. liczy się stan ślizgów( regeneracja) i kantów (ostrzenie) - a nie wygląd zewnętrzny. idz do serwisu a oni sie nimi zaopiekuje. jest to bardzo dobra narta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krolowa Slalomu Napisano 23 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2002 KUPIŁEM ATOMIC BETA CARV 9-18 Ile maja lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi