bobis Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Witam. Ja mieszkam w Bialorus. Kupilem dlja sebe narty przez allegro. Ale sprzedawca nie wysyla narty w Bialorus. Jechac do sklepa z Bialorusi jest bardzo daleko, mnie wygodnie echac do Bialystoku. Moze ktos z Bialystoka moze otrzymac przesylke kurierske, a wtedy ja przyjade w Bialystok i odebram narty. Za pomoc ja moge zaplacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Hmmm a nie masz żadnego znajomego Polaka po tej stronie ? Ewentualnie Jeśli ci to odpowiada to sprawdzimy ile wysyłka z Polski i niech facet wyśle do mnie albo kogoś innego ze skionline i przepakuje się i wyśle na Białoruś. Ktoś z Suwałk tu jest - zawsze to może być już ciut bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobis Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Dlja mnie liepiej odebrac narty w Polsce. Jezeli przysylac narty w Bialorus – to trzeba placic podatek na pocztie. Mam kolege w Polsce, ale niestety on wyechal na wakcje. Bialystok – to nie obowiazkowe. Moze ktos z Suwalek albo Kuznicy albo Bobrownikow – blizej do Bialorus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 skionline się robi wielonarodowościowe ładnie, ładnie pomógłbym, ale nie te okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Panowie pomóżcie koledze narciarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 Niestety równiez mieszkam na drugim końcu polski. Ale podtrzymajmy wątek może się ktoś znajdzie:) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 Może JC ustawi wątek "always on top" przez jakiś czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi