Olgierd Napisano 24 Październik Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik W dniu 21.10.2024 o 20:01, Lexi napisał: Salomon S/Max10.. do 2000zł...powyżej Kastle MX76.. mam jeszcze 2 typy ale drogie. Koledzy doradzą coś z Heada to też spokojnie sie zmieścisz finansowo. Dzięki za podpowiedź. Poczytałem, posprawdzałem wyniki Wold Ski Test i wychodzi na to, że to świetna narta. Znalezienie tych Salomonów graniczyło z cudem, a poniżej 2000 zł, to już w ogóle. Ale upolowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Październik Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 13 godzin temu, Olgierd napisał: Dzięki za podpowiedź. Poczytałem, posprawdzałem wyniki Wold Ski Test i wychodzi na to, że to świetna narta. Znalezienie tych Salomonów graniczyło z cudem, a poniżej 2000 zł, to już w ogóle. Ale upolowałem. Jeśli to co napisałeś (6) i nie kupiłeś zbyt krótkich bedziesz zadowolony - mam na stanie dechy o identycznej konstrukcji (tylko szersze) i często ich używam … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 26 Październik Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 23 godziny temu, Lexi napisał: Jeśli to co napisałeś (6) i nie kupiłeś zbyt krótkich bedziesz zadowolony - mam na stanie dechy o identycznej konstrukcji (tylko szersze) i często ich używam … Wg. strony producenta powinienem wybierać w przedziale 170-180 cm i postawiłem na 170cm. Zobaczymy w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi