Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Nadchodzi ZIMA

hupon

Rekomendowane odpowiedzi

Mówi się o tym już od jakiegoś czasu, czy BP pomogło nam w nadchodzącym sezonie zimowym okaże się............

Ja - patrząc na sprawdzalność prognoz w ostatnich 2 latach zarówno długo jak i krótko terminowych - obawiam się czy aby nie będzie o 180 st. na odwrót ot takich zapowiedzi :confused:

o taaaaaak Zima nadchodzi :)

pierwsze Domowe ustalenia co do sezonu właśnie za mną.

oj czuję, że ciąg dalszy będzie ;):D

Ja już właśnie zabukowałem Leogang na 12-19.02.2011:D:D:D

Pozdrawiam

PS. Czy kierownictwo przewiduje jakieś szkolenie czy zimowe spotkanie forumowiczów?

W tym roku mam w miarę luz, więc chętnie bym się spotkał na nartach:)

Edytowane przez borok222
PS

Podjarałeś mnie tym filmikiem:). Oni sobie naprawdę pojeździli i to na początku września! Prawie, że odczuwałem to uczucie zadowolenia, jakie człowiek prezentuje siedząc przy słupie wyciągu na Gąsienicowej.

Parę dni później byłem na Kasprowym, to już ten śnieg zjechał, ale przy tych prognozach pewnie już pod koniec września będzie można regularnie śmigać skituorowo.

Ja już właśnie zabukowałem Leogang na 12-19.02.2011:D:D:D

Pozdrawiam

PS. Czy kierownictwo przewiduje jakieś szkolenie czy zimowe spotkanie forumowiczów?

W tym roku mam w miarę luz, więc chętnie bym się spotkał na nartach:)

Jasne - jak tylko warunki pozwolą spotykamy się w Ski Gruniky koło Korbielowa. Ci co byli w ubiegłym roku wiedzą gdzie.

Rozmawiałem już z Grzegorzem z Carving Sport - mamy pewny gigant i pomiar czasu.

Termin podamy jak najszybciej - ale planujemy spotkanie jeszcze w grudniu.

• Like 5

elegancko ze szkoleniem:) mam nadzieje że to nie będzie weekend 4-5,11-12 grudnia bo mnie nie ma a nie chciałbym opuścic spotkania:) na jednym, choć w małym składzie miałem okazję być, z wojtusiem i aklimem:) czas na spotkanie w większym gronie!

Panowie no temp spadaja w dół, robi sie coraz zimniej w nocy w górskich miejscowościach.. jeszcze troche i startujemy:D

no to kiedy otworzą pierwszy ośrodek w polsce w tym roku? robimy mały quiz :confused:

Niestety nagrodą nie będzie wyjazd w alpy bo są za trudne pytania...:D ten kto wygra dostanie staysfakcję z wygranej:)

Eeeeee to proste. Jak będzie mróz to pierwsze będą Białka, Małe Ciche lub Witów

Już to widzę -30C, a Mysiek krzyczy przy grilu komu jeszcze, komu dołożyć.

Jak się dobrze wyśpi to będzie krzyczał.:D

Co by miał nie krzyczeć?:P

O czad :)

A grill będzie ? :D

Jak będziesz Ty i ja to będzie.

Tylko jak nawiozą tyle żarcia co poprzednim razem to trzeba będzie taki "grill-lokomotywę" z ROGATEJ wypożyczyć i krowiokiem na Gruniki zawieźć.:P