dareklewandowski Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Już stało się świecką tradycją:)składanie życzeń,a dziś mamy aż dwojkę Jubilatów-Racecarverr i malwinka:) Natalio i Bartku przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia-Wszystkiego najlepszego:rolleyes:,a Tobie malwinko! szczególnie wytrwałości w "dorosłym"życiu;) Lewy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia szykuje narty już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 życzę i ja wszystkiego naj...! STO LAT! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 wszystkiego najlepszego !!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Ughhhh zdążyłem przed północą........ Barti - Tobie tego czego trza A Tobie Malwinko - Najlepszego Fikandera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Sto lat i dwieście zim dla Jubilatów:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Obojgu jubilatom wszelkiej pomyślności. Bartek jakie to szczęście ,że nie mogę teraz do Pawłowic Przynajmniej będę zdrowy :rolleyes: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Święta racja, ja na szczęście byłem na nocce więc ten zaszczyt mnie nie dostąpił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2010 100 lat od całej redakcji skionline.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Sto lat dla obojga solenizantów:) Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 10 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Wszystkiego Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 10 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 11 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Sto lat:):) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwinka Napisano 11 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia! Jestem bardzo mile zaskoczona! Od rodziców dostałam wyjazd na lodowiec w listopadzie! Już się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia! Jestem bardzo mile zaskoczona! Od rodziców dostałam wyjazd na lodowiec w listopadzie! Już się nie mogę doczekać! Czy Twoi rodzice nie zechcieliby mnie adoptować?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 12 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2010 ja równiez życzę wam obojgu wszystkiego co najlepsze, troche spóźnione ale szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi