wojgrze Napisano 6 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Planuję w marcu 2011 wyjazd ze znajomymi do Madonny. Poszukuję solidnego biura organizującego wyjazdy (autokar, hotel z wyżywieniem, instruktor/doskonalenie). Czy możecie coś polecić ?? Dojazd oczywiście auostradami przez Niemcy a nie n.p. przez Bielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Dojazd oczywiście auostradami przez Niemcy a nie n.p. przez Bielsko Ja tam bym znowu nie jechał przez żadne Niemcy, tylko i wyłącznie przez Bielsko:D. Szkoda że nie chcesz przez Bielsko, bo właśnie w Bielsku jest rzetelne biuro podróży którego właściciel to czynny narciarz, więc oferty mają dopracowane, mimo wszystko posyłam Ci w PMie linka do strony:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolwik Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2010 .......właśnie w Bielsku jest rzetelne biuro podróży którego właściciel to czynny narciarz, więc oferty mają dopracowane, mimo wszystko posyłam Ci w PMie linka do strony:). Czy ja też mogłabym prosić o linka do tej strony. dzięki wielkie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2010 SB wyślij mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Sprawdzone biuro w BB Witam, SB czy ja też mogę poprosić o linka do biura. Jak będę w BB w październiku to chętnie osobiście zajrzę... Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi