goomako Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 ok tro jeszcze napisz czemu mi nie mogl nikt pomóc abym wziął udzial w tym konkursie a ze wzgledu technicznych potrzebowałem takiej pomocy ? Jesli chodzi o to forum to jestem tu pod innym nickiem od 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 ???jakim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomako Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 zebym ja to pamietam to juz bym sie logował a tak nie pozostało mi nic innego jak załozyc nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 ok tro jeszcze napisz czemu mi nie mogl nikt pomóc abym wziął udzial w tym konkursie a ze wzgledu technicznych potrzebowałem takiej pomocy ? Jesli chodzi o to forum to jestem tu pod innym nickiem od 2 lat ja też mam drugiego nicka, miałem problem z hasłem ale takiej maniany nie odstawiałem. Dostasuj się do ogółu albo pisz na tym lepszym konkurencyjnym forum. Obrażasz wszystkich dla jakiegoś konkursu? Zastanów się nad swoją głupotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomako Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 glupota to panuje chyba w twojej glowie w czym problem ? w tym ze prosilem o błahostkę ale zaden szanowny nie mogł pomóc co tu jest Białoruś ze nie moge napisać o tym jak niektórzy na tym forum są pomocni ? W tym ze wkoncu jedna rozsądna osoba wkońcu mi odpisała i zachowała sie bardzo fair choć troche późno ale nie ma obowiązku czytać priv i to rozumiem ale reszta zamiast podać mi odpowiedz wolała wchodzic w bezsensowną (sam przyznaje) rozmowe. Tak pomoc najszybciej otrzymałem z konkurencyjnego forum gdzie tez mam konto od dłuższego czasu no i przepraszam szanownych cenzorów za to ze napisałem jak było mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 glupota to panuje chyba w twojej glowie w czym problem ? w tym ze prosilem o błahostkę ale zaden szanowny nie mogł pomóc co tu jest Białoruś ze nie moge napisać o tym jak niektórzy na tym forum są pomocni ? W tym ze wkoncu jedna rozsądna osoba wkońcu mi odpisała i zachowała sie bardzo fair choć troche późno ale nie ma obowiązku czytać priv i to rozumiem ale reszta zamiast podać mi odpowiedz wolała wchodzic w bezsensowną (sam przyznaje) rozmowe. Tak pomoc najszybciej otrzymałem z konkurencyjnego forum gdzie tez mam konto od dłuższego czasu no i przepraszam szanownych cenzorów za to ze napisałem jak było mój błąd To koledze dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 tak z ciekawości jaka była odp o którą tak dzielnie walczył goomako? za to pytanie chyba nie dostane bana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 tak z ciekawości jaka była odp o którą tak dzielnie walczył goomako? za to pytanie chyba nie dostane bana? cała zabawa polega na tym, żeby odszukać odpowiedzi na pytanie. Cała idea konkursu na tym się opiera, więc nie pytaj, bo konkurs trwa do grudnia i po co psuć komuś zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 no i już :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi