JG77 Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Dzięki za radę najbardziej odważnie i kusząco brzmi propozycja darkakewandowskiegoaby odwiedzić Tux a potem po koleji następne lodowce.,nie ma to jak urozmaicenie a i nawet w tych słabszych terenowo można zakosztować przyjemności z odmiennego otoczenia Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Skoro już zdecydowałeś, że propozycja Darka to ta prawda, o której można powiedzieć "Cała Prawda" to jedź na Stubai. A jak tam może być to kliknij w mój podpis. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Ale Fantastyczna fotka faktycznie wyglądasz na niej jak Król Gór ,tylko pozazdrościć takie scenerii i pogody 'krótki rękaw" ciekawe w jakim miesiącu robiłeś to zdjęcie Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 potwierdzam:) dodam że oprócz basenu na ten sam kwitek można skorzystać z siłowni i hali sportowej:) ja jadę na Kaunertal ale miesiąc później, 4-11 grudzień na freeski i właśnie do Feichten, jade tam już 3 raz. Miejscowość spokojna, także jeśli chodzi o nocne życie to najciekawszą opcją jest pizzeria w hotelu KirchenWirt, tam jedynie sie cos dzieje:) No a PFIFF ALM? Do zobaczenia na lodowcu. Ja też jadę w tym terminie trzeci raz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 no rzeczywiscie zapomniałem ale jak tam byłem ostatnio to jakos nic sie specjalnie nie działo:) to elegancko, kogoś z forum spotka sie na lodowcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cybon Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 dla wszystkich zainteresowanych wyjazdem do Austrii w sezonie 2010/ 2011 polecam Hotel Post w Fusch - www.postfusch.at. Atrakcyjne ceny pobytu, mila atmosfera, oraz dobra baza wypadowa na narty - w poblizu Schmitten oraz Kitzsteinhorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi