MaRk12 Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 (edytowane) 180cm 60kg poziom umiejetnosci 6,7 czy narty NARTY BLIZZARD GFORCE SUPERSONIC beda ok Edytowane 29 Sierpień 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRk12 Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 te narty ktore chce kupic maja 174cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 te narty ktore chce kupic maja 174cm Nie jeździłem na nich ale po opisie wygląda OK. http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2961&id_modelu=4161 Zależy oczywiście co chcesz na nich robić: zgaduję że będą dość mulaste przy zmianie krawędzi (szeroka talia) - szybki/krótki skręt będzie trudniejszy, zwłaszcza cięty; za to będą bardziej uniwersalne (wiosenne śniegi itp.) i pewnie "stabilne". Ja bym spróbował najpierw jakoś się na nich przejechać: przy twoim wzroście wskazana może byłaby dłuższa; ale choć długość 174 wydaje się dla ciebie do przyjęcia to jesteś b. lekki jak na swój wzrost a to najwyższy model w grupie, zgaduję więc, że raczej twardy. Nic nie zastąpi własnych testów, zwłaszcza, że niewiele wiadomo o tobie (wiek, dynamika, jak się rozwijasz itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2010 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=102413#post102413 Coś tu skrobnąłem o narcie. Wygląda, że jak Ci będzie pasować to będą OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 29 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2010 Kolego Mark nie napisałeś na jakim poziomie jesteś w narciarstwie a Supersonic to najwyższy model narty crossowej w kolekcji blizzarda, druga rzecz wg. mnie to trochę za mało ważysz tą nartę trzeba umieć mocno docisnąć bo inaczej zamiast ona Ciebie słuchać to ty jej będziesz musiał się podporządkować. Co do samej narty bardzo uniwersalna, dobrze radzi sobie zarówno na twardym zmrożonym stoku jak i w rozjeżdżonej brei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi