JC Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Po przerwie Kubica z kolegami pojechali do SPA. Właśnie trwa pierwszy trening. Ciekawe jak Robertowi sprawdzi się "kanalik"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Trzeci i czwarty na treningach:) zapowiadają sie interesujące kwalifikacje jutro:) jednak SPA dobrze Robertowi zrobiło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Tak. Na mokrym pierwszym treningu był szybki i na drugim przesuszonym również, choć czas, który uzyskał mógł być lepszy. Musiał wyprzedzać kilka samochodów w trakcie pomiarowego okrążenia. Jest dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Tak. Na mokrym pierwszym treningu był szybki i na drugim przesuszonym również, choć czas, który uzyskał mógł być lepszy. Musiał wyprzedzać kilka samochodów w trakcie pomiarowego okrążenia. Jest dobrze:) ... a która stacja pokazuje treningi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Polsat Sport Extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2010 No i Robert startuje 3. Zobaczymy co z tego wyjdzie i jak pogoda porozdaje karty do gry / wyścigu. Pierwszy raz widziałem aby w trakcie kwalifikacji chłopaki jechali wyścig jak po starcie, niezłe wrażenie (Q1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2010 Tak, takie Q1 pierwszy raz chyba widziałem Ale emocje były zdecydowanie większe. Czyżby dzisiaj walka o podium? Pogoda będzie rozdawać karty. Ferrari i Merce są w dużej d... Schumi i ROS zostaną przesunięci do tyłu. Też Petrov dobrze pojechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2010 Walka o zwycięstwo nie będzie jednak łatwa. Niemożliwa - uważa Kubica. - Zwycięstwo jest poza zasięgiem - stwierdził krótko Kubica. - Pamiętajmy jednak, że w wyścigach wszystko jest możliwe i na pewno damy z siebie wszystko, tak jak przez cały sezon. Postaramy się wyciągnąć maksimum z weekendu. Mieliśmy jednocześnie pecha i szczęście, bo nie mogłem wykonać ostatniego przejazdu ze względu na problemy z samochodem (zawiodła pompa paliwowa - czytaj tutaj), ale z drugiej strony straciłem tylko jedną pozycję. Trzecie miejsce też jest dobre. - Szkoda, że tak późno wprowadziliśmy kanał F. Od początku działa dobrze i bardzo pomaga - dodał Robert Kubica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2010 Brawo Robert! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 29 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2010 Jak to napisali na onecie "Robert kanałem wjechał na podium":) elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi