juice Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Dla zainteresowanych weekendem w Czechach małe info poniżej "ze źródła".Tylko żeby mi się tam wszyscy nie zjechali bo za ciasno będzie __________________________________________________________ Hello Piotr, from the weekend will be open (probably 90 % ) this slopes 13 a, 12 a , 14, 12 b - Horní Mísečky + Medvědín and 1a + 2 in Sv. Petr. best regards Martina Dadejíková SKIAREÁL Špindlerův Mlýn, a.s. tel. +420 499 467 102 fax +420 499 433 246 skiareal@skiareal.cz www.skiareal.cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 co polecacie na weekend-jeden dzień-Czarna góra(stronie ślaskie) czy może lipove lażne-Miroslav.Albo coś w tym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 co polecacie na weekend-jeden dzień-Czarna góra(stronie ślaskie) czy może lipove lażne-Miroslav.Albo coś w tym rejonie. Eeee, ale na Czarnej to chyba nic poza przedpolami na razie nie otworzą...... Choć zadzwonię i sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 ja dzwoniłem dzisiaj i pani zapewniała ze w piatek uruchamiaja 2 krzesła w Czarnej górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Jest tu dużo, ciekawych informacji jednak są pomieszane. Alpy mieszają się z ośrodkami ze Słowacji i Czech oraz naszymi. dlatego utworzyłem osobne wątki aby łatwiej było wyszukać informacje, a ten wątek zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi