jjay86 Napisano 26 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2010 http://www.gerlitzen.com/?cat=maincontent&type=livecam&breit=true&sid=wi&lid=de ostatnimi dniami sypnelo i to porzadnie jest nadzieje, ze w tegoroczny sezon ruszy bez opoznien w porownaniu do zeszlego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 26 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2010 jako że wybieram się w styczniu na Pitztal to śledzę warunki. najnowsze niusy plus fotki z soboty 23.10: http://www.alpinforum.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=36763&sid=19dfc10d3cc4d76c8a723cda58771487 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2010 Nosal dzisiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 nie tylko na lodowcach coś jest nie tak z tym zdjęciem:confused: - nie widzę Figo przed bramkami:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 coś jest nie tak z tym zdjęciem:confused: - nie widzę Figo przed bramkami:D Bo Figo właśnie jedzie na krześle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 Bo Figo właśnie jedzie na krześle ... Marzę o tym....:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 (edytowane) Dla krotkiej informacji, dzis w Stubaital panowala piekna zima po ostatnich opadach sniegu, mozna bylo sie poczuc jak w srodku zimy. Warunki na lodowcu bardzo dobre, duzo obozow treningowych ale to nie dziwi, tak czy tak mozna bylo sporo poszalec. Od ostatniego mojego wypadu zmienilo sie to, ze mozna dojechac 4 i 4a do Mittelstation. Prognozy nie sa jednak opymistyczne, ma byc cieplej a w weekend spodziewany jest tutejszy halny co raczej uniemozliwi otwarcie pozostalych trasek, przynajmniej narazie :(A to perspektywa z polaczenia tras 4 i 10 armaty ostro daja czadu :)Pozdro 4 all Edytowane 27 Październik 2010 przez JC 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 Dla krotkiej informacji, dzis w Stubaital panowala piekna zima po ostatnich opadach sniegu, mozna bylo sie poczuc jak w srodku zimy. Warunki na lodowcu bardzo dobre, duzo obozow treningowych ale to nie dziwi, tak czy tak mozna bylo sporo poszalec. Od ostatniego mojego wypadu zmienilo sie to, ze mozna dojechac 4 i 4a do Mittelstation. Prognozy nie sa jednak opymistyczne, ma byc cieplej a w weekend spodziewany jest tutejszy halny co raczej uniemozliwi otwarcie pozostalych trasek, przynajmniej narazie A to perspektywa z polaczenia tras 4 i 10 armaty ostro daja czadu Wiesz co? ...chyba cię nie lubię Bo zazdroszczę... Jak to się robi, żeby mieszkać w Innsbrucku? ...marzenie PS. Z ciekawości - jak się nazywa wasz tamtejszy "halny"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 Ostatnio Svindal się wypowiedział na temat Innsbruck'a: If you stay in Innsbruck you have 4 of the best glaciers in the world within 1.5hours of drivnig! SWEET. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 Wiesz co? ...chyba cię nie lubię Bo zazdroszczę... Jak to się robi, żeby mieszkać w Innsbrucku? ...marzenie Wiesz co? Ja tez kiedys mieszkalem w Krakowie i nie zalowalem dopoki raz nie przyjechalem na narty do Zillertal i powiedzialem sobie ze chocby nie wiem co to tu wroce i zamieszkam PS. Z ciekawości - jak się nazywa wasz tamtejszy "halny"? zwa go Föhn jak suszarka do wlosow pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 Ostatnio Svindal się wypowiedział na temat Innsbruck'a: If you stay in Innsbruck you have 4 of the best glaciers in the world within 1.5hours of drivnig! SWEET. There's nothing more to say!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 Ostatnio Svindal się wypowiedział na temat Innsbruck'a: If you stay in Innsbruck you have 4 of the best glaciers in the world within 1.5hours of drivnig! SWEET. Znaczy, że jeden z 5 tyrolskich wypada Zgadujemy który? Wiesz co? Ja tez kiedys mieszkalem w Krakowie i nie zalowalem dopoki raz nie przyjechalem na narty do Zillertal i powiedzialem sobie ze chocby nie wiem co to tu wroce i zamieszkam I taka myśl mnie właśnie czasem dręczy zwa go Föhn jak suszarka do wlosow Czyli "fen" po polsku, po prostu; czyli jak halny - wiatr fenowy - OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 coś jest nie tak z tym zdjęciem:confused: - nie widzę Figo przed bramkami:D Bo to jeszcze nie czas:rolleyes:, ale: Skibetrieb ab 28. Oktober 2010 Am 28. Oktober geht der Wildkopflift in Betrieb - ab 30. Oktober auch die Zirbenwaldbahn (nur Sa. und So.) Trasa wzdłuż Wildkopfliftu na chwilę obecną wygląda tak:): A górną stację Zirbenwaldbahn widać na tej kamerce u samej góry. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 16 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 Jak widać na kamerkach prognozowane na przyszły tydzień mrozy skłoniły właścicieli do rozstawienia armat do naśnieżania m.in. w Małe Ciche. Poniżej obraz z kamery: Jeżeli prognozy się sprawdzą i mrozy potrzymają tydzień, to z początkiem grudnia powinniśmy już zainaugurować sezon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 Jak widać na kamerkach prognozowane na przyszły tydzień mrozy skłoniły właścicieli do rozstawienia armat do naśnieżania m.in. w Małe Ciche. Poniżej obraz z kamery: Jeżeli prognozy się sprawdzą i mrozy potrzymają tydzień, to z początkiem grudnia powinniśmy już zainaugurować sezon. Ja byłem miesiąc temu w Wiśle i armaty juz stały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 coś tak mi się wydaje:rolleyes: ,że nareszcie zaczyna się u nas zima:) i najbliższy weekend powinien być już biały . Ciekawe , które stacje najszybciej "odpalą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 coś tak mi się wydaje:rolleyes: ,że nareszcie zaczyna się u nas zima:) i najbliższy weekend powinien być już biały . Ciekawe , które stacje najszybciej "odpalą" Ja to które....Strbskie Pleso, a później może Białka. Nie ma co się cieszyć tym ochłodzeniem bo podobno początek grudnia znowu ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 (edytowane) Ryterski raj Zawiało chłodem. A w ryterskim raju zmiany! w tym roku wyciąg będzie działał do 21 a w ciągu dnia około 15 będzie dwugodzinna przerwa i stok zostanie wyratrakowany, nowa jakość! z czego ja się osobiscie bardzo cieszę bo to najczęściej odwiedzany przezemnie stok www.ryterskiraj.pl I żeby nie było, to nie kryptoreklama! Edytowane 23 Listopad 2010 przez Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Zawiało chłodem. A w ryterskim raju zmiany! w tym roku wyciąg będzie działał do 21 a w ciągu dnia około 15 będzie dwugodzinna przerwa i stok zostanie wyratrakowany, nowa jakość! z czego ja się osobiscie bardzo cieszę bo to najczęściej odwiedzany przezemnie stok www.ryterskiraj.pl I żeby nie było, to nie kryptoreklama! Lubię to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Najszybciej to pewnie Żar ruszy już mają rozstawione ze 20 armatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Lubię to:D fejsowo sie zrobiło kto by nie lubiał/lubił? ! mozna sobie z rana pójść na stok , zjeść obiad dobry, i dalej pociskac na dobrym stoku w dobrym towarzystwie WC rebelsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Najszybciej to pewnie Żar ruszy już mają rozstawione ze 20 armatek Staszek. A nie chciałbyś tego posta przenieść do innego wątku? Np. do wątku; Trochę do śmiechu.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 (edytowane) Staszek. A nie chciałbyś tego posta przenieść do innego wątku? Np. do wątku; Trochę do śmiechu.:D w dolnej części było widać dzisiaj 10 armatek na górze morze z 7 będzie zobaczymy czy ktoś ruszy w Beskidach przed Żarem w tym sezonie Edytowane 23 Listopad 2010 przez staszek2323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 do grona pierwszych zgłaszam kandydature Kluszkowców:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 tym razem zima będzie szybciej w Polsce Północnej:p,dziś padał śnieg z deszczem,jutro śnieg:pI mróz,a w przyszłym tygodniu otworzymy sezon narciarski:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi