Bończa Napisano 29 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Ligety w treningu Trza to zobaczyć, bo micha się cieszy Na youtube zablokowali, więc tylko z FB. http://www.facebook.com/video/video.php?v=632422343396&ref=mf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Trening polskiej Kadry Aktualny filmik ze sparingu/treningu naszych zawodników Macieja Bydlińskiego, Michała i Jakuba Kłusaków oraz Zampy, Baxtera i Myhre. Na marginesie dodam, że widać na nim fajne, żółte fotokomórki międzyczasu [YOUTUBE]JkXDywqF3bQ[/YOUTUBE] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Karbon przejdzie operację Denise Karbon jest kontuzjowana. 30-letnia włoska alpejka miała wypadek podczas zajęć w Madesimo. Okazało się, że uszkodzona jest łąkotka w prawym kolanie i zawodniczka musi przejść zabieg. Lekarze twierdzą, że przez miesiąc nie będzie mogła trenować. http://www.sports.pl/Sporty-zimowe/Narciarstwo-alpejskie-Denise-Karbon-idzie-pod-noz,artykul,91302,1,982.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Szwajcarska alpinistka Nadia Styger nie wystartuje w tym sezonie. 31-letnia zawodniczka w trakcie treningu w Kanadzie tak niefortunnie upadła, że złamała kość piszczelową. Jej przerwa w treningach potrwa przynajmniej dwa miesiące-za sport.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Ale narobiłem larma w domu. Q ....y i tym podobne sie sypały,że sobie zapomniałem o transmisji z Aspen.:eek: Jak wszystkim ulżyło gdy się okazało ,że to dopiero za tydzień. Ale co się wszystkim oberwało to się oberwało.:D:D A co ktoś musi być winny.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Ale narobiłem larma w domu. Q ....y i tym podobne sie sypały,że sobie zapomniałem o transmisji z Aspen.:eek: A wiesz że Aspen jest na 2 półkuli, a nie w Alpach:rolleyes: I w związku z tym jak tam jest dzień to u nas wieczór, więc i tak nic byś nie przegapił, bo transmisje startują wieczorem - Program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Ale narobiłem larma w domu. Q ....y i tym podobne sie sypały,że sobie zapomniałem o transmisji z Aspen.:eek: Jak wszystkim ulżyło gdy się okazało ,że to dopiero za tydzień. Ale co się wszystkim oberwało to się oberwało.:D:D A co ktoś musi być winny.;) Ja niestety do 12 grudnia pewnie nie będę oglądał transmisji z narciarstwa . Ale nie pochwalę się gdzie znikam na 2 tygodnie bo mnie jeszcze z forum za herezje wypiszą:D:D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Ja niestety do 12 grudnia pewnie nie będę oglądał transmisji z narciarstwa . Ale nie pochwalę się gdzie znikam na 2 tygodnie bo mnie jeszcze z forum za herezje wypiszą:D:D. Pozdrawiam Jedziesz na zlot honorowych i najbardziej utytułowanych członków skiforum ?? :eek:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Jedziesz na zlot honorowych i najbardziej utytułowanych członków skiforum ?? :eek:;) Na skiforum nie udzielam się , pewnie jest to też fajne forum lecz mi od początku spodobało się nasze skionline i tak już zostanie. Wszyscy umawiają się na fajne wyjazdy w alpy a ja jak przystało na grzecznego meża znikam z ukochaną do brr miejsca w którym dziś było + 31 stopni a morze miało 26 stopni :D:D. Wygadałem się ale może po powrocie będę mógł coś napisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 A wiesz że Aspen jest na 2 półkuli, a nie w Alpach:rolleyes: I w związku z tym jak tam jest dzień to u nas wieczór, więc i tak nic byś nie przegapił, bo transmisje startują wieczorem - Program Ale jo se myślem co łone w tej hameryce światło majom. To chu....dy byk wi kie te transmisyje mogom być. A tam zresztą nie ważne o co sie robi larmo. Ważne,że wszyscy sie po kontach chowajom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 (edytowane) Ale jo se myślem co łone w tej hameryce światło majom. To chu....dy byk wi kie te transmisyje mogom być. A tam zresztą nie ważne o co sie robi larmo. Ważne,że wszyscy sie po kontach chowajom. Transmisje będą w Eurosporcie: 1. przejazdy (SL i GS kobiet) o 18.00, 2. o 21.00; a między przejazdami kobiet, transmisja z "szybkich" facetów Tu masz rozpiskę w pdf'ie. Edytowane 22 Listopad 2010 przez gajowy01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Aktualny filmik z treningu SuperG, chyba z wczoraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 trening DH live http://live.fisski.com/live249.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Fernsebner zoperowana Niemka Carolin Fernsebner, która doznała w sobotnim slalomie gigancie alpejskiego Pucharu Świata w Aspen kontuzji łękotki prawego kolana, przeszła operację w miejscowym szpitalu. 24-letnia zawodniczka urazu nabawiła się przy upadku w pierwszym przejeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Wiecie może co się stało z Zettel? wczoraj postawiłem , że będzie na podium a tu zonk - nie jechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Zettel kontuzja kolana wciąż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Goergl kontuzjowana Austriacka alpejka Elisabeth Goergl naciągnęła więzadła w kolanie i będzie musiała pauzować 2-4 tygodnie, co oznacza, że nie wystartuje w zawodach Pucharu Świata w St. Moritz, Val d'Isere i Courchevel. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 p Zjazd z Beaver Creek przeniesiony do Kvitfjell Odwołany w piątek z powodu zbyt silnego wiatru zjazd mężczyzn w amerykańskim Beaver Creek został włączony do kalendarza alpejskiego Pucharu Świata przy okazji zawodów w norweskim Kvitfjell i odbędzie się 11 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Dwukrotna wicemistrzyni świata w narciarstwie alpejskim 19-letnia Szwajcarka Lary Gut nie wystąpi w zawodach o PŚ w Semmering.To kara rodzimej federacji za krytykowanie trenera Mauro Piniego .Nie akceptujemy publicznej krytyki pod adresem głównych szkoleniowców.Poza tym Lara zignorowała ustne ostrzeżenia dotyczące obowiązku noszenia oficjalnego stroju reprezentacji -wyjaśnia dyrektor federacji. www.sports.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 Bormio Włoch Christof Innerhofer był najszybszy na pierwszym treningu zjazdu przed zawodami alpejskiego Pucharu Świata, które odbędą się w środę we włoskim Bormio. Drugi czas uzyskał wicelider klasyfikacji generalnej PŚ Austriak Michael Walchhofer, który trasę przejechał wolniej od Włocha o 0,75 s, a trzeci jego rodak Klaus Kroell - strata 0,97 s. Lider Pucharu Świata Szwajcar Silvan Zurbriggen miał 23. wynik, gorszy o ponad 4 s od Innerhofera. za sport.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 RAI Sport 2 transmituje GS kobiet RAI Sport 2 transmituje GS kobiet - może uda się zobaczyć nasze zawodniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Tessa Worley wygrała trzeci raz z rzędu SG! Dziewczyna jest niesamowita. No i niezłe narty ma : “I think my skiing is more stable so I can do whatever I want without many mistakes,” - tak, ta stabilność tych dech jest niesamowita. Każdy, kto na nich jechał, pierwsze wrażenia ma właśnie takie. Maria Riesch osiągnęła najlepszy rezultat w karierze w SG. Dziewczyna już jedzie we wszystkim! Hoelzl, która była trzecia, przed zawodami była bliska rezygnacji z powodu choroby. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 hm hm ja odnośnie typowania:) bo wszyscy forumowicze typowali na dziś giganta pań a tu ku mojemu zdziwieniu panie jadą.. slalom:) w sumie chodzi mi o to żeby wyniki ze slalomu weszły na typowanie giganta bo się pomiesza wszystko i będzie ciężko trafić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 (edytowane) Zgłaszałem już tą informację o zmianie wczoraj w dziale konkursy, ale widać kierownictwo było zajęte i nie zdołało dokonać zmian, w związku z powyższym typowałem obie konkurencje już wczoraj. Edytowane 4 Luty 2011 przez ojciecpramatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Slalom Kobiet w Zwiesel Pierwszy przejazd http://www.eurosport.pl/narciarstwo-alpejskie/zwiesel/2010-2011/slalom-kobiety_mtc415914/live.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi