lokiec3 Napisano 25 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2010 Nie wiem czy zwrócił ktoś z Was uwagę kto kibicował zespołowi Mercedes GP. Razem Z Borisem Beckerem nie kto inny jak dobrze nam znana Maria Riesch. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2010 Zwróciłem uwagę tylko na Beckera, a obok stał jakiś czarny facet, ale to chyba nie była Maria? Jestem zadowolony, że Ferrari wygrało ten wyścig, Vettel blokował po chamsku Alonso i dostał po łapkach. Robert obronił się przed Mercami i stwierdził, że zamiana pozycji w Ferrari, to normalna sprawa. Też tak uważałem. Dostali 100K $ kary i mieli nie dostać wczoraj kolacji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi