zecik1976 Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 (edytowane) Zamierzam w tym roku rozpocząć powazniej moją przygodę z nartami i dlatego już wcześniej trzeba pomyśleć o sprzęcie i wszystkich sprawach z tym związanych. Do tej pory jeździłem na nartach kilka razy bo nie bardzo nawet miałem czas wybierac się na narty. Ostatnio sporo się w moim życiu pozmieniało i mam nadzieję, że uda mi się to zamienić w prawdziwą pasję Edytowane 21 Lipiec 2010 przez SB wyłączyłem podpis reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 no, to witaj w gronie skionline'owców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 Witaj, Powodzenia Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 Witaj:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiDivPL Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 (edytowane) Witam witam Edytowane 21 Lipiec 2010 przez SB usunięcie podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 witam witam Pana Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 Zamierzam w tym roku rozpocząć powazniej... Witaj, a zanim cokolwiek jeszcze napiszesz to z tym podpisem znikaj:rolleyes: Na razie wyłączyłem Ci go, ale masz go sam usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2010 Ja też Cię witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi