Raceman Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2010 Sławek wiesz co jest dobre francuskie? Dynastary i wino i.... Zresztą mało co jest lepsze od Dynastara . Wypada zmienić na coś pewniejszego chyba nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2010 Sławek wiesz co jest dobre francuskie? Dynastary i wino i.... Chyba jeszcze jednak nie wszystkich przyjemności francuskich:o w życiu zakosztowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2010 Specjalnie nie piszę byś mógł się domyślić, zakosztowałem nie staraj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2010 Chyba jeszcze jednak nie wszystkich przyjemności francuskich:o w życiu zakosztowałeś :eek: Specjalnie nie piszę byś mógł się domyślić, zakosztowałem nie staraj się. Macie rację , sery francuskie też są doskonałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2010 Macie rację , sery francuskie też są doskonałe. :eek:Możesz rozwinąć myśl? jakiego pochodzenia są te sery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2010 :eek:Możesz rozwinąć myśl? jakiego pochodzenia są te sery? Nie ,nie mogę bo się na serach kompletnie nie znam. Nawet nie potrafię wskazać jednego regionu we Francji który słynie z produkcji serów. A gdybym chciał rozwinąć myśl (głupio) to jako mod musiałbyś usunąć posta.:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi