Bończa Napisano 12 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2010 (edytowane) Ja mam niesmak po tym Finale. Przede wszystkim Webb, który z namiestnictwa FIFA popsuł całe widowisko. brytyjskie media. "Praca Howarda Webba podczas finału przerodziła się w... koszmar!" - czytamy m.in. w "The Guardian". Poza tym Hiszpania mnie nie przekonuje swoją grą. Poza Casillasemi i jego dziewczyną Casillas besa a Sara Carbonero http://www.youtube.com/watch?v=LZj9xiPt4uA&feature=related Edytowane 12 Lipiec 2010 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2010 Ja mam niesmak po tym Finale. Przede wszystkim Webb, który z namiestnictwa FIFA popsuł całe widowisko. brytyjskie media. "Praca Howarda Webba podczas finału przerodziła się w... koszmar!" - czytamy m.in. w "The Guardian". Poza tym Hiszpania mnie nie przekonuje swoją grą. Poza Casillasemi i jego dziewczyną Casillas besa a Sara Carbonero http://www.youtube.com/watch?v=LZj9xiPt4uA&feature=related Podoba mi się spostrzeżenie Mitka:" ten od mavashi geri " Miałem identyczne skojarzenie w czasie oglądania meczu ,....tylko w Karate Kyokushin wykonuje się to gołą stopą a nie w "korkach".:eek: A co do dziewczyn WC RPA doszukałem się się takiej "sztuki" z Paragwaju : http://babol.pl/gid,12412945,gpage,13,img,12412993,galeria.html ma fajne etui na komóreczkę.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2010 Panowie to że Hiszpania nie zachwyciła i nie pokazała pięknego futbolu, to jest zupełnie normalne, na MS w piłce są najlepsze drużyny na naszym globie i nie da się grać otwarcie bo normalnie w świecie się wtopi , zresztą otwarty futbol pokazali Polacy w meczu towarzyskim .... i jaki był wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2010 Panowie a co to za mecze były????:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2010 Panowie a co to za mecze były????:D ufff... A już myślałem że jestem sam... Pochwalę się że nie widziałem ani minuty żadnego meczu, a dzisiaj to mnie już kurwica brała jak słyszałem w każdych wiadomościach kto wygrał, na szczęście Polańskiemu w południe kaganiec zdjęli i od tego momentu to była wiadomość number one:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2010 Panowie a co to za mecze były????:D Żeby noprowdziwszy HANYS niwiedzioł nic o tym ,że we RPA grali we fussball,....to już je gańba fest. No bo,że taki górol bagienny jak ja wie niewiele na ten temat to nie dziwota. Ale prowdziwy ,no taki noprowdziwszy HANYS......:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2010 Ja Figuś jo Hanys z dziada pradziada ale fussbal to mom w źici jo se wola siedzieć w batkach w zegrodce i pić piwo a nie se nerwować bo z tych nerwow nie ma piniyndzy.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi