Maria Napisano 16 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2010 Ludzie, jeśli zżera Was wiosenna depresja, pogoda przyprawia o najgorsze myśli, obawiacie się że wyrosną Wam płetwy, i że jeśli nawet dożyjecie zimy, to trzeba będzie z tego powodu kupować nowe buty, to pomyślcie: zawsze może być gorzej ! Mnie nad ranem zbudził dziwny dźwięk . Wody (a nie jestem na jachcie). Na pierwszym piętrze (dom ma 2) normalnie: kap, kap, kap z sufitu. No, i rzuciłam się po czerpak, przepraszam, miednicę ;-). Kap, kap, a lać ma jeszcze do wtorku. 3majcie się, jw.! Za tych, co na morzu! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Napisano 16 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) No, fakt... inni mogą mieć jeszcze gorzej:eek: Współczuję takiego przebudzenia, normalnie podwójne doładowanie;): nie dość, że z nieba... to jeszcze z dachu!?:eek: Dramat po prostu... ale widzę, że dobry humor, mimo przeciwności, dopisuje:p i to jest pozytywne, nawet bardzo:D Twoje pocieszenie rozwiało jesienną upsss;) wiosenną depresję i porzuciłam wizję płetw wyrastających u mych stóp! 3mam kciuki i oby nie brakło pustych miednic, misek i innych, przydatnych gadżetów:D a najlepiej, gdyby przestało padać! Powodzenia:) za tych, co na morzu! Edytowane 16 Maj 2010 przez Midnight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 16 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2010 Wyobrażcie sobie WJM np Mamry w czwartek 27 stopni słońce tylko woda ok 10 ale i tak się kąpałem , a na wodzie 3 słownie trzy jachty tylko szkoda że rejs skończył się w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2010 Mario straty nie tylko u Ciebie Daszek w wiatrołapie skapitulował...we wszystkich butach powódź więc od rana suszenie. Potem wyszedłem z Psem... ...na działce woda po kostki - jej połowa pływa. Jak tak jeszcze popada ze dwa dni to woda podejdzie pod dom. Ziemia w ogóle nie wchłania wilgoci - jest jak bardzo mokra gąbka, miękka i nasączona. Współczuję Ludziom którzy sąsiadują z jakimiś ciekami wodnymi, rzekami itp u Nich musi być źle skoro u mnie objawy podtopień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 17 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2010 Ja nie narzekam, robię totalny remont mieszkania i ekipa pracująca u mnie w formie fuchy może robić całymi dniami a nie tylko po pracy bo z powodu pogody mają wstrzymane prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi