marboru Napisano 7 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2010 (edytowane) 80 000 Euro !!!...i to w dodatku bez przerzutek. Fajny artykuł na Pulskie Biznesu. Oczywiście wraz ze zdjęciem "wypasionego" Rowerku :eek: Wyprodukowano je w Kopenhadze i jest ich 10 sztuk...może ktoś się skusi? :D:D http://www.pb.pl/4/a/2010/05/05/Najdrozszy_rower_swiata Edytowane 7 Maj 2010 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2010 moja Ukraina jest ładniejsza i tańsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 7 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2010 za takie pieniądze, to chyba od razu z ochroniarzem ..... i złotymi kołeczkami, by to 'cudo' powiesić na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 7 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2010 a niepodobo mi sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 7 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2010 Uf!A ja myślałem, że mam drogie rowery w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2010 myślę, ze gdyby popatrzyc na kolareczki ważące po 5 kg to cena i tak wielka, nie mówiąc o karpielach do dh, orange'ach, commencalach iron horse'ach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2010 ...i nawet wygląda jak rower :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2010 (edytowane) Co tam najdroższy rower Świata... ...dużo lepszy jest ten najbardziej innowacyjny z wmontowanym NOSem [YOUTUBE] [/YOUTUBE] A tu mały Zonk... [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Niezłe Czubki :D:D Edytowane 7 Maj 2010 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 Nie ważne czy działa, ważne, że da się szyPko założyc i szyPko zdemontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi