marboru Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2010 Będąc na Ostatnich "Nartach" w Sezonie zauważyłem bardzo sympatyczną rzecz... Narciarz szczęściwy, Narciarz w Transie narciarskim, rozmawiając z innym narciarzem będącym na stoku lub osobami dzwoniącymi do niego gdy przebywa "na wyjeździe" potrafi swoją szczęśliwość, zapał do jazdy wyrazić poprzez niekiedy bardzo śmieszne, fajne powiedzonka Zachęcam wszystkich do przytaczania w tym wątku tego typu sytuacji, zwrotów. Pitztal zapamiętam z dwóch takich powiedzonek...:D:D Zachęcając do zakończenia bardzo krótkiej przerwy w trakcie jazdy: "Panowie jedziemy - szkoda czasu na sikanie" i Kolega do kolegi wyrażając swoje zadowolenie: "...wiesz... taka jazda dla mnie jest lepsza niż Seks..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2010 (edytowane) Fajny wątek. Komentarz gleby: "Poleciałem pyskiem na twarz" Jak ktoś marudzi, że go nogi bolą: "Dalej jazda na dół, dla przyjemności tu nie przyjechałeś/łaś". Opis mojej jazdy w wykonaniu REXA: "Jechałeś ładnie, jak "Najeczka"".. Na Dirretisimie jak zostały gogle i czapka 200m wyżej: Zawsze chciałeś być alpinistą to zdejmuj narty i zap...j do góry. Pozdrawiam. Jak się coś przypomni to dorzucę. Edytowane 28 Kwiecień 2010 przez lokiec3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2010 ja mam jedno powiedzonko które sprawdza się w całej swojej rozciągłości na nartach, choć i w innych okolicznościach daje radę: "Żeby nie bolało, musi najpierw boleć" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2010 No i słynne powiedzonko z filmu "Wojna domowa" w wykonaniu nieodżałowanego Bogumiła Kobieli "Jak się nie wywrócis to się nie naucys":D Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2010 Też Kobiela na tym samym filmie jako narciarz- slalomista "Jak nie trenuje to pije A jak trenuje To dopiero pije" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2021 Skok niezły... tylko lądowanie ch... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 W dniu 28.04.2010 o 10:12, marboru napisał: Narciarz szczęściwy, Narciarz w Transie narciarskim, rozmawiając z innym narciarzem będącym na stoku lub osobami dzwoniącymi do niego gdy przebywa "na wyjeździe" potrafi swoją szczęśliwość, zapał do jazdy wyrazić poprzez niekiedy bardzo śmieszne, fajne powiedzonka to prawda, dokładnie przed tygodniem stoimy sobie z wnuczką na buli FISowskiej trasy z Lauberhornu do Wengen i czekamy na babcię. Ostro hamuje obok nas 3 gości w średnim wieku, też się zatrzymali, lekki mróz, śnieg się skrzy, słońce świeci nad potężnymi ścianami Jungfrau. Jeden z nich daje upust swojej szczęśliwości "kurrrrwa ale zajebiście" - wnusia do mnie "dziadzisiu Polacy przyjachali" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 1 hour ago, Jeeb said: wnusia do mnie "dziadzisiu Polacy przyjachali" raczej "Die Polen begrüßten Opa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 2 godziny temu, Jeeb napisał: lekki mróz, śnieg się skrzy, słońce świeci Jeszcze jakaś miła muzyczka z okrąglaka i "skrzydobitu" (c) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi