Mitek Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Cześć Wczoraj i w ostatnich dniach na forum duzo było o Ptaku, szukałem na necie i znalazłem innego Ptaka, ten może mniej dyskusyjnie startuje ale za to nieźle ćwierka:D Pomysłay znakomite ale te przerwy.... Dla mnie super bez przerw. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Dzisiaj przywitała mnie rano taka muza... [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Strasznie pozytywna nuta na początek dnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) Dzisiaj przywitała mnie rano taka muza... Witam. A mnie taka: [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=bzzv7keJB6M&feature=related[/YOUTUBE] PS. jak robi się to, że zamiast linku widać okienko youtuba? Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez Piotr_67 ps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Witam. A mnie taka: http://www.youtube.com/watch?v=bzzv7keJB6M&feature=related PS. jak robi się to, że zamiast linku widać okienko youtuba? tu wstawiasz link 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Dzięki podwójne dla ciebie Ewo:D:D Właśnie poprawiłem zgodnie z twoją wskazówką i działa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Piotr_67 cieszę się ze pomogłam. a tu coś na dobry dzionek;) [YOUTUBE] [/YOUTUBE] na zdrowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) gdy brak energii.... [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez miraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) To już kiedyś wstawiałem, ale kiedy to słyszę to aż mnie ciarki przechodzą po plecach: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] I zaraz potem to: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Normalny odlot:D;), uwielbiam tego gościa. Proponuje to jednak odsłuchać na porządnym sprzęcie i tylko stereo - czyli X2 PS: i na koniec jeszcze coś: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Edytowane 28 Kwiecień 2011 przez Piotr_67 musiałem uaktualnić link:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Pozytywnie zaczął się dzień...więc również pozytywną muzą niech się skończy [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Pozytywnie zaczął się dzień...więc również pozytywną muzą niech się skończy Mariusz nie mów, że idziesz spać:D;) Jak by co przed snem polecam to (jedyny ich kawałek który lubię): [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7GyeZPAnxzU[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Mariusz nie mów, że idziesz spać:D;) Piotrze jeszcze chwilę poćwiczę machanie mieczem... przed kompem oczywiście Niedługo premiera II części gry...więc trzeba być w gotowości :D Żeby nie było off topu w wątku - Teledysk promujący I Część Gry "Wiedźmin" Muzyka Vader Animacje - Tomasz Bagiński [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) Nie no z Formacji nie da sie nie lubić tego- to kultowy utwór, śpiewało się go przy ogniskach i na imprezach, przetekst: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] no i ulubiona piosenka moich córek: Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez mihumor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 gdy brak energii.... ja na wszelki przypadek braku energii mam z reguły załadowane dvd tak, aby zespolić music z video i wzmóc efekt. przez ostatni rok doładowuję baterię tym kawałkiem i obrazem. [YOUTUBE]5ZIhwXZ7MzI[/YOUTUBE] ps. najlepiej działa w sierpniu tak przy +30C . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Witam Maćku:) Fakt filmik video rewelka na lato. Muzyczka tylko jakaś taka strasznie amerykańska;) Oni chyba inaczej nie potrafią. A co do muzyki amerykańskiej i to jeszcze idealnej do nart to ja typuję to: [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5C5twY6f-rU[/YOUTUBE] Sam tytuł narciarsko powala:D:D:D:cool: A na koniec to co narty zrobiły z nami wszystkimi: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Zarąbisty ten Sinatra - uwielbiam ten styl:) Przypomniał mi dwie płyty Paula Anka, gdzie przerabia na swing wielkie przeboje muzyki rockowej - świetnie sie tego słucha, wrzucam Nirvanę w jego wykonaniu ale fajny jest też np Jump _ Van Halen przerobiony na dęciaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Przypomniał mi dwie płyty Paula Anka, gdzie przerabia na swing wielkie przeboje muzyki rockowej - świetnie sie tego słucha, wrzucam Nirvanę w jego wykonaniu Podpinam się do kawałka Twojej myśli Michał, bo jak dla mnie nie ma lepszego coveru Nirvany od tego leniwca: [YOUTUBE]UfJ-NU0j78A[/YOUTUBE] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) Bardzo fajne-nie znałem. A to znasz, dla mnie to jest po prostu pięknie zrobione : i drugi Anka - chyba najlepszy jego cover- Oasis na jazzowo Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez mihumor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Ze staroci to mam jeszcze jednego faworyta, a w zasadzie faworytkę: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Uwielbiam ten kawałek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 A pamięta ktoś legendę polskiego Art Rocka Collage i jej pierwszą płytę "Baśnie" ? [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Nine Simone też uwielbiam - ten kawałek jest super, bardzo mi sie podobał w filmie W.Allena "Wszyscy mówią kocham cię" śpiewany przez Edwarda Nortona - super zrobiony układzik: A samej Niny uwielbiam ten numer, to mój nr 1: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 (edytowane) ...A to znasz, dla mnie to jest po prostu pięknie zrobione. Miałem kiedyś jazdę na Możdżera, ale nieco mi przeszła w okolicach tego albumu z Danielsson'em, a właściwie zaraz tuż po nim. Tym nie mniej wspaniała wersja:). Natomiast od paru ładnych lat chodzi za mną film "Jutro będzie niebo" i motyw muzyczny Mazzolla, który między innymi wykorzystał później z Kazikiem w ramach Arythmic Perfectiom, a dalej przedostał się na 12groszy. muzikk zaczya się w 1:53' [YOUTUBE]kb_R3qbtyeU[/YOUTUBE] Edytowane 14 Kwiecień 2011 przez ravick97 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Dzięki Maćku, absolutnie genialny numer - uwielbiam takie transowe granie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 A teraz z innej beczki:D Ostatnio ćwiczę dwie nowsze płyty idoli moich młodzieńczych lat: Pierwsza to "róża", druga to "łóżko" obie Maanamu. Szczególnie powalają mnie te kawałki: [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=s3o9EI_XQsQ[/YOUTUBE] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Vm_LEKEzqUs[/YOUTUBE] [YOUTUBE] [/YOUTUBE] [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Obie płyty są świetne i warte posłuchania. Sprawność gry tego zespołu zawsze mnie rozbrajała a do tego dobre teksty. Wieczorkiem miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2011 To ja znowu podbiję wątek:D:D:D Tu jeden z moich faworytów: [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CFofN7QyBPc&feature=related[/YOUTUBE] Pierwsze nagranie z płyty "Platinum" (Mike Oldfield). Teraz drugie: [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SW4DzuJqDIU&feature=related[/YOUTUBE] Jest to płyta z roku 1979. Pierwszy raz ją słuchałem z winyla w roku 1980 na gramofonie "Fonomaster". Ojciec ją jakoś wytrzasnął. Słuchajcie te płyty kiedyś inaczej brzmiały. Niby trzeszczały, ale dźwięk był jakiś inny. Polecam przesłuchać całą płytę. Dla mnie rewelacja, a słucham jej bez mała od 31 lat:D;) (teraz mam na kompakcie). Wiem, ludzie tyle nie żyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 27 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2011 dobra stronka http://www.skimoviemusic.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi