juice Napisano 25 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Panowie, Panowie, Panowie (a może i Panie ) Ryby, wędki, pieski, freski ;) a tutaj cisza :eek: Tomasz Adamek po bardzo dobrej walce zwyciężył dziś nad ranem (ćwierć nocy czekałem / drzemałem) w USA z amerykańskim meksykaninem bardzo wysoko klasyfikowanym w renomowanej federacji "jakiejś tam" Faktycznie braukje mu troche kopyta na wagę ciężką, ale szybkość i technika pełen szacun i to dało efekt i wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 25 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Z całym szacunkiem dla Adamka to jak się spotka z Kliczką , to Mu większych szans nie daje. A na walkę też czekałem drzemiąc z lekka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2010 To dobra i szybka walka była, ten Mexycaniec mimo,że nalany szybko i żwawo się poruszał i to do samego końca, dobre tempo a jak na cięzką to bardzo dobre, w sumie to kawał dobrego boksu był. Adamek pokazał to z czego jest znany plus twardą szczękę bo pare razy przyjał a nie takie chłopy jak on padały jak zrzęty łan po sierpach tego latynosa. Podwójny plus bo to byl mecz na wyjeździe, w mateczniku rywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Magazyn Ring umieścił Adamka na 5 miejscu wszystkich kategorii ciężkich, tzn. klasyfikacja bez względu na kategorie. 1 i 2 to oczywiście Kliczki, 3. Haye, 4. Powietkin i 5. Tomi PL Zobaczymy co dalej, ale ja jestem w tej opcji, ze Kliczki zaaaaaaa wcześnie, o ile kiedykolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi