shodan Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 (edytowane) Nie wiem, czy to było - ale warto pooglądać: [YOUTUBE]TTboYL8CjaU[/YOUTUBE] Jak ktoś ma więcej tego typu filmików - to wrzucajcie. Edytowane 24 Kwiecień 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 bylo było polecam zajrzeć do tematu techniki jazdy i nasze filmiki o ten: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7897&highlight=techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Word 2009 [Q------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shodan Napisano 15 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Tutaj jeszcze jeden film . Zero dynamiki, nie podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fischer Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 training and meeting the Pros [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Cześć Chyba żartujesz Shodan ? . Zero dynamiki ? :eek: Nie no to chyba Ty żartujesz Rossi. Filmik pasuje do tematu np. "moja córka już w miarę jeździ" ale nie do tematu o mistrzach. Napięta sztuczna pozycja. Ręce trzymane w sposób zdradzający raczej wykonywanie jakiegoś dziwnego ćwiczenia niż swobodną jazdę. Zdecydowanie nie podoba mi się. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Cześć Mitek "Rany Boskie" przecież to dziecko . Może jeszcze nie mistrzyni ale dobrze rokuje.Wrzuciłem film by podtrzymać post bo bo jest ciekawy a zainteresowanie żadne. Jak uraziłem to przepraszam. Uraziłem??? Chory??? :) Po prostu temat dotyczy mistrzów a wstawiłeś wyjątkowo nieładną jazdę nawet jak na dziecko. Stąd moja uwaga. Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shodan Napisano 28 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Chyba żartujesz Shodan ? . Zero dynamiki ? :eek: Nie żartuję. Nie ciśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi