zwierzak Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Witam wszystkich. W końcu trafiłem na to zacne forum:D Nie raz plątałem się tutaj ale nigdy nie rejestrowałem. Po testach NTNu w których uczestniczyłem razem z zasłużonymi już użytkownikami forum postanowiłem założyć konto. Na nartach od 22 lat, od kiedy pamiętam umiem na nich jeździć. W tej chwili jeżdżę głównie freestyle i freeride, tury też mnie jarają, liznąłem telemark. Od 2 lat w sekcji narciarskiej uczelni z BBa coś tam trenuje na bramkach. W tym roku ukończony kurs pomocnika instruktora. W przyszłym planuje instruktora. Na nartach spędzam każda wolna chwile. Miejscówki to głownie Szczyrk gdzie pracuje i spędzam czas w snowparku lub Brenna gdzie trenuje z sekcją. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 cześć witaj w klubie:) po Twoim krótkim dossier;) ,widzę , że tematów do dyskusji nam nie zabraknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 no i witaj zwierzaku vel dredzik:) teraz wrzuć to zajebiste foto co masz z nartami majesty na avatara i będzie 1 klasa:) teraz moge Cie oficjanie powitac na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Cześć, Niech moc będzie z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 ...no to mamy Szpiega w Scyrku Hej Zwierzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 A powitać powitać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Bry dzień Zwierzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Ponoć miałeś niejakie problemy z pisaniem czegokolwiek na forum:D, no ale widzę że już jest oki:cool:, więc witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Miałem bo sie nie ogarnołem z aktywacja, sorka za zamieszanie i thx pomoc! Avatar dodany, podpis też, nie pozostaje nic innego jak tylko pisać posty, oczywiście same wartościowe, z sensem i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 no i gra gitara a foto konkret:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Vitaj:) na forumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 no i gra gitara a foto konkret:D Zwierzak, Dlaczego w awatarze zamieściłeś papugę? to Twoja papuga? i poważne popyla na nartach? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Ja sobie wypraszam! To kanarek jest, "tak" to mój kanarek i "tak" poważnie popyla na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Ja sobie wypraszam! To kanarek jest, "tak" to mój kanarek i "tak" poważnie popyla na nartach. To teraz mówi się "kanarek" ... Koniec, koniec, bo się wątek za bardzo rozwinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Vitay! No tak... papuga - kanarek... dalej ptaszek,a później... później ban! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Witaj chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Witamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 siemano temu co nie wozi sie z lewej do prawej tylko pełnym piecem mknie w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Cześć Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Cześć. To nie zwierzak, ani kanarek.:eek: To jest NAFCIARZ! Zwróćcie uwagę na jego strój narciarski! Czy deszcz, czy mgła to jego zawsze było na stoku widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 czesc i witaj w naszym gronie ps. to jeden z tych golasów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi