SlawekPS Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Pokaz wybranych filmów odbędzie się w maju DKF Kogucik ustalił termin projekcji filmów narciarskich. Seanse filmowe odbędą się w dniach: 3 maja 2010 r. godz. 20.00 filmy: "Szaleńczy zjazd" (Downhill Racer) z 1969 r. i "Signatures" z 2009 r. 10 maja 2010 r. godz. 20.00 Filmy: "Zjazd II - Postscriptum" (The Edge of Never) z 2009 r. i "Refresh" z 2009 r. Pokazy odbędą się w ramach projekcji filmowych DKF-u w Kinie Studio przy ulicy Cieszyńskiej. Bilety do nabycia w kasie kina od godz. 19.30 przed seansem Cena biletu na jeden seans / prezentacja dwóch filmów w danym dniu/ - 10 zł Karnet na wszystkie filmy wyświetlane w miesiącu maju w ramach DKF-u - 25 zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 (edytowane) Projekcja filmów narciarskich w Bielsku-Białej Zapraszamy Wszystkich na projekcję filmów narciarskich w Bielsku-Białej. Szczegóły podaje SławekPS W takim razie proponuję pierwszy wiosenny WZF skionline.pl! Edytowane 16 Kwiecień 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 W takim razie proponuję pierwszy wiosenny WZF skionline.pl! Mnie niestety nie ma w tych dniach Wiosenne/ Letnie WZF jakoś nigdy mi nie pasują ... kurna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 W takim razie proponuję pierwszy wiosenny WZF skionline.pl! Przed czy po filmach? 3 i 10 maja będą wyświetlane po dwa filmy, czyli ok. 150 do 180 min, czyli koniec projekcji ok. godz. 23. Rano trzeba wstać do pracy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Przed czy po filmach? 3 i 10 maja będą wyświetlane po dwa filmy, czyli ok. 150 do 180 min, czyli koniec projekcji ok. godz. 23. Rano trzeba wstać do pracy . Pozdrawiam Możemy się spotkać przed projekcją. Przecież na rynku jest kilka miłych miejsc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Zapraszamy Wszystkich na projekcję filmów narciarskich w Bielsku-Białej. Szczegóły podaje SławekPS W takim razie proponuję pierwszy wiosenny WZF skionline.pl! No to mamy plana,tym razem pewnie mi nie uciekniesz... Mnie niestety nie ma w tych dniach Wiosenne/ Letnie WZF jakoś nigdy mi nie pasują ... kurna ... Ady gadasz... powiedz Żonce,że będzie Johnny i na pewno czas się znajdzie! Przed czy po filmach? 3 i 10 maja będą wyświetlane po dwa filmy, czyli ok. 150 do 180 min, czyli koniec projekcji ok. godz. 23. Rano trzeba wstać do pracy . Pozdrawiam Możemy się spotkać przed projekcją. Przecież na rynku jest kilka miłych miejsc! Mnie pasuj tak i tak,niech bedzie przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Mnie pasuj tak i tak,niech bedzie przed. Czyli 3 i 1o maja przed seansami? Godz. 18? Proponuję Pub Bazyliszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Karnet na wszystkie filmy wyświetlane w miesiącu maju w ramach DKF-u - 25 zł Jeżeli spotkanie przed seansem jest aktualne, to mam możliwość załatwienia karnetów DKF-u / tych za 25 zł na wszystkie filmy w maju/, tak aby nie trzeba było przed seansem stać w kolejce do kasy Kina Studio. Kto jest chętny, to proszę pisać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Zbliża się 3 maja! Czy urządzamy wiosenny WZF w Bielsku? Najpierw Bazyliszek, potem Kogucik (obydwa ptaki, czy gad i ptak? ). Ja się wybieram , i zastanawiam się, o której godzinie wyruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Ale bym się chciała z Wami spotkać... ale będę wtedy w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Zbliża się 3 maja! Czy urządzamy wiosenny WZF w Bielsku? Najpierw Bazyliszek, potem Kogucik (obydwa ptaki, czy gad i ptak? ). Ja się wybieram , i zastanawiam się, o której godzinie wyruszyć. u mnie zależy to od układów rodzinno-towarzyskich ( wiecie długi weekend:o) ale jak się wyrwę to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 To proszę o konkrety kto będzie, żeby nie wyszło tak, że Maryśka w Krakowa przyjedzie i nie spotka nikogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Z Krakowa do Widnia na operę jeździli, mogę się przejechać do Bielska . Chyba ktoś się zjawi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 To proszę o konkrety kto będzie, żeby nie wyszło tak, że Maryśka w Krakowa przyjedzie i nie spotka nikogo! Mnie na pewno spotka. . Do godz. 15 w czwartek muszę wiedzieć jakie będzie zapotrzebowanie na bilety na seanse 3 i 10 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 5 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2010 W takim razie proponuję pierwszy wiosenny WZF skionline.pl! W pierwszym terminie na WZF skionline zgłosiły się dwie osoby: Marysia z Krakowa i ja. W poniedziałek jest szansa na drugi wiosenny WZF przed projekcją Zajzdu II. Będą chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 5 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2010 A żałujcie, żeście nie przyjechali! Prócz Zjazdu był przepiękny film japoński, dla samego którego warto było się zjawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 6 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2010 Prócz Zjazdu był ... . "Szaleńczy zjazd" - nie mylić ze Zjazdem /Seep/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2010 Biorąc pod uwagę, że projekcje filmów mamy 8 maja oraz 10 maja to w Bielsku mamy prawdziwy wysyp filmów narciarskich i górskich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 6 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2010 "Szaleńczy zjazd" - nie mylić ze Zjazdem /Seep/ Ups, biję się w piersi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 6 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2010 A żałujcie, żeście nie przyjechali! Prócz Zjazdu był przepiękny film japoński, dla samego którego warto było się zjawić . O, nihongo ? A o czym był ? Ja bym przyjechała , gdyby nie egzaminy >< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 6 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2010 O, nihongo ? A o czym był ? Ja bym przyjechała , gdyby nie egzaminy >< O kaligrafii. Deską na stoku. Jedno pociągnięcie pędzla, którego nie można już zmienić . O całości w tej tu małej chwili. I zdjęcia, świetne. A na egzaminy nie ma rady... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi