1973marcin Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 (edytowane) tu jest ten od teori spiskowych :mad: Mieliśmy sygnały' date=' że Bronisław Komorowski podjął w sobotę pierwsze próby przejęcia kontroli nad IPN i BBN. A jeszcze nie ostygły ciała prezesa Kurtyki i ministra Szczygły. Już niebawem możemy mieć sytuację nie tylko dominacji jednej partii, ale dyktaturę niczym w komunizmie albo putinowskiej Rosji - grzmi.,[/quote'] gdyby ktos przez przypadek chciał na niego zagłosować Edytowane 12 Kwiecień 2010 przez 1973marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 jak Pan Bóg chce kogoś ukarać , to mu rozum odbiera i chyba ta sierota Najwyższemu czymś podpadła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Gdyby ktoś chciał wyrazić opinię... e-mail: Artur.Gorski@sejm.pl lub więcej szczegułów... http://www.artur-gorski.waw.pl/podstrony/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Za komuny był taki minister oświaty Górski, jak każdy minister w tamtym czasie był bardzo lubiany wśrod studentów:D Kiedyś na budynku AGHu zawisł transparent o treści: Nie służy nam Górski... i dopisane było małymi literkami klimat - tkie czasy były,że wymagały drobnych aluzji i pewnej pomysłowości - to było w cenie. A dzis Górski wali cepem aż miło (niemiło) Jakoś tak mi sie przypomniało bo mi dziś Górski też wyjatkowo nie służy - mdli mnie a jak widzę jego foto to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Nie przyszło do głowy temu panu,że jest czas żałoby i zadumy. Miałbym głębszy komentarz ale z powyższych względów się powstrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Nie przyszło do głowy temu panu,że jest czas żałoby i zadumy. Miałbym głębszy komentarz ale z powyższych względów się powstrzymam. podpisuje sie choć korci mnie wyrazić swoje zdanie na powyższego emaila p.Górskiego , moze kiedyś... na razie nie czas na próby leczenia wariatów , szkoda tylko że taki "margines" robi zamęt w takim czasie i w takim trudnym temacie który może wreszcie ma szanse na obranie dobrego kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 (edytowane) A to nie jest ten koleś, który chciał obwołać Jezusa Królem Polski....? We wczorajszym wydaniu "naszego dziennika" jest z nim wywiad. Tam dopiero pluje jadem. (wydanie w pdf na stronie nd) Edytowane 13 Kwiecień 2010 przez woocash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeronimo Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 To jest ten który zawyrokował o końcu cywilizacji białego człowieka po wyborze Obamy na prezydenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Cześć Trzeci temat już o podobnej wymowie. Kochani olejmy to. Nie zamieszczajmy nie linkujmy nie komentujmy nie denrwujmy sie bzdurami. Po prostu pomińmy tak jak pomijamy nic nie znaczące śmieci - co najwyżej możemy pomóc im znaleźc sie na wysypisku a brak odzewu to bardzo dobra metoda. Serdecznie pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 (edytowane) Cześć Trzeci temat już o podobnej wymowie. Kochani olejmy to. Nie zamieszczajmy nie linkujmy nie komentujmy nie denrwujmy sie bzdurami. Po prostu pomińmy tak jak pomijamy nic nie znaczące śmieci - co najwyżej możemy pomóc im znaleźc sie na wysypisku a brak odzewu to bardzo dobra metoda. Serdecznie pozdrawiam Mitek ma rację. Trzeba myśleć i koncentrować się na pozytywach. Szukać dobrych i radosnych rzeczy a nie grzebać w śmieciach. To daje energię i chęci. Reszta nas tylko osłabia. Pozdrawiam. PS: Ja wyłączyłem radio w pracy, a w telewizji to od dawna tylko programy popularno-naukowe i narty oglądam. Edytowane 13 Kwiecień 2010 przez lokiec3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_N Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Czytam te komentarze i widzę, że nic tak nie boli i nie wywołuje takiej furii, jak prawda. Komorowski postąpił "kulturalnie i taktownie" rozpoczynając czystkę jeszcze przed pochowaniem zwłok Prezydenta, ale "oszołomem" i "wariatem" jest ten, kto odważył się o tym głośno powiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 (edytowane) A to nie jest ten koleś, który chciał obwołać Jezusa Królem Polski....? We wczorajszym wydaniu "naszego dziennika" jest z nim wywiad. Tam dopiero pluje jadem. (wydanie w pdf na stronie nd) To jest ten który zawyrokował o końcu cywilizacji białego człowieka po wyborze Obamy na prezydenta. aaa to wiele tłumaczy Czytam te komentarze i widzę, że nic tak nie boli i nie wywołuje takiej furii, jak prawda. Komorowski postąpił "kulturalnie i taktownie" rozpoczynając czystkę jeszcze przed pochowaniem zwłok Prezydenta, ale "oszołomem" i "wariatem" jest ten, kto odważył się o tym głośno powiedzieć. No cóż P.Marku aby dyskutować trzeba mieć odwagę, jak Pan widzi nam jej nie brakuje - rozmawiamy z naszych dotychczasowych "odwiecznych" nicków i się tego nie wstydzimy - podobnie jak naszych poglądów . Pan Panie Marku po 1wsze nie przedstawił się na forum, profil mówiąc szczerze mało co mówi , wypadało by uzupełnić. Moje zdanie jest takie - jest Pan stałym bywalcem forum od dawna i pewnie ma nicka zarejestrowanego od dawna jednak bał się Pan polemiki i założył dziś jak widać 13.04 nowego nicka (na szybko) śmiem twierdzić że 2go a może kolejnego już i próbuje Pan podjudzać do pseudo dyskusji politycznej. Nie damy się sprowokować ... Edytowane 13 Kwiecień 2010 przez nexcom 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 ... We wczorajszym wydaniu "naszego dziennika" jest z nim wywiad. Tam dopiero pluje jadem. (wydanie w pdf na stronie nd) Niegdyś redaktor naczelny tejże gazety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Cieszę się Panowie, że wszyscy potraficie się tak ładnie jednoczyć i dumać. Ja niestety tego nie potrafię i nie czuję. Być może gdy to samo zaobserwuję za rok, dwa to wtedy się pod tym podpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 P.Górski... najpierw Pan pomyśl a potem mów ... refleksja po czasie P.Górskiego : http://wiadomosci.onet.pl/2154916,12,gorski_przeprasza_rosje_bylem_w_stanie_szoku,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawn Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 P.Górski... najpierw Pan pomyśl a potem mów ... refleksja po czasie P.Górskiego : http://wiadomosci.onet.pl/2154916,12,gorski_przeprasza_rosje_bylem_w_stanie_szoku,item.html Gość jest skończony, nie wstrzelił się ani w aktualne emocje, ani w pewien przełom Polska-Rosja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 "W stanie szoku" -jaaasne! I cała redakcja, wszyscy, którzy puścili wywiad do druku też byli "w stanie szoku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 to że p. Górski jest kosmitą to problem jego samego i jego rodziny .Prawdziwy dramat polega na tym ,że " tacy posłowie" zasiadają w naszym parlamencie:( 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 (edytowane) żeby nie było że tylko sensacji szukamy, poseł dzisiaj się pokajał Poseł PiS powiedział na łamach rosyjskiej gazety: Za pośrednictwem Waszej gazety, proszę rosyjski rząd o wybaczenie za obwinienie go - w stanie szoku - o przyczynienie się do śmierci naszego prezydenta i całej polskiej delegacji. Proszę mnie zrozumieć. Udzielałem wywiadu kilka godzin po informacji o tragedii. Wtedy byłem w głębokim szoku. Wywiadu udzieliłem w drodze do miejsca tragedii, gdy jechaliśmy pociągiem do Smoleńska, przez terytorium Białorusi. Żadnych szczegółów awarii jeszcze nie znaliśmy. Tylko jedno - prezydencki samolot 101 rozbił się. I wszystko, co powiedziałem dziennikarzom, było pod wpływem emocji co do tego pana to ja mam swoje zdanie którego i tak nie zmienie, Edytowane 14 Kwiecień 2010 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi