Aldok63 Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 najszczersze wyrazy współczucia dla rodzin zmarłych, dla całego narodu polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Polska smutne ... znowu jestesmy na ustach całego świata i to za jaką cenę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Łączę się w bólu [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 I w ten sposób cały świat dowiedział się prawdy o Katyniu, znowu ale bardziej dopiero teraz. Bardzo wysoka cena:mad: To jest trochę jak ostatni strzał NKWD w nasz naród, kolejne ofiary po latach. Straszna historia, straszne miejsce. Pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Ogromny żal w mym sercu +++ Dziś wywiesiłem Naszą POLSKĄ flage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 (edytowane) Właśnie usłyszałem,że Rząd Brazylii wprowadził trzydniową żałobę narodową.Tak odległy kraj,a nawet tam są poruszeni.Przyjemnie słuchać jak świat potrafi być solidarny. Denerwuję mnie tyko to,że musi dojść do jakieś wielkiej tragedii,żeby ludzie byli dla siebie bardziej życzliwi i inaczej(z szacunkiem i kulturą) na siebie patrzyli,ze sobą rozmawiali,się traktowali... Teraz usłyszałem,że również Rosja wprowadza żałobę narodową,mam nadzieję,że ta tragedia nas zbliży. Edytowane 10 Kwiecień 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Niech spoczywają w pokoju [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vince4all Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 (edytowane) Cała UE 12 kwietnia ma mieć dzień żałoby, to wszystko miłe, ale faktycznie świat dopiero się jednoczy w obliczu tragedii a na co dzień to się zabijają ludzie o pieniądze... Edytowane 11 Kwiecień 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Niech im ziemia lekką będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Dziś o 12.00,kiedy miała być dwu minutowa cisza,w Białce Tatrzańskiej zatrzymano wyciągi,narciarze też uczcili pamięć! Pogoda może fatalna,ale to niebo płakało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 brak słów... to wielka tragedia dla nas wszystkich, łączę się w bólu z rodzinami ofiar... [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 jak by jakis autor powiesci politycznych napisal taka ksiazke to wydawala by sie ona sporo przesadzona ... katyn stal sie symbolem ze drugiego takiego juz nie bedzie na swiecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Jest mi strasznie smutno, ponieważ straciliśmy elitę intelektualną, głowę państwa oraz żywe historie... Ale kiedy juz sytuacja się ustabilizuje i wytrzemy łzy powinniśmy na ten temat podyskutować... anyway, (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Właśnie usłyszałem,że Rząd Brazylii wprowadził trzydniową żałobę narodową. Nie bądźmy naiwni. W Brazylii pod zwałami błota zginęło 200 osób! Stąd żałoba w tym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 masakra jednym slowem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Jest mi strasznie smutno, ponieważ straciliśmy elitę intelektualną, głowę państwa oraz żywe historie... Ale kiedy juz sytuacja się ustabilizuje i wytrzemy łzy powinniśmy na ten temat podyskutować... anyway, (*) (*)(*)(*) jeszcze wszystko jest bardzo świeże a już się zaczyna http://wiadomosci.onet.pl/2153773,11,posel_pis_w_naszym_dzienniku_rosja_mataczy,item.html :mad: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 (*)(*)(*) jeszcze wszystko jest bardzo świeże a już się zaczyna http://wiadomosci.onet.pl/2153773,11,posel_pis_w_naszym_dzienniku_rosja_mataczy,item.html :mad: tak czytałem aż sie wierzyć nie chce, długo nie wytrzymali to jest najsmutniejsze , miałem nadzieje że chociaż tydzień powstrzymają się z tego typu "nowinkami" wsyd mi za takich rodaków ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Cześć No to jestem naprawdę przerażony.:eek::eek: Nic się debil nie nauczył, nic nie widzi. Ciekaw jestem jak zareaguja na taki wywiad władze partii bo to po prostu skandal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 (edytowane) (*)(*)(*) jeszcze wszystko jest bardzo świeże a już się zaczyna http://wiadomosci.onet.pl/2153773,11,posel_pis_w_naszym_dzienniku_rosja_mataczy,item.html :mad: To brak kultury ze strony dziennikarzy ... Edytowane 12 Kwiecień 2010 przez SB naprawa cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Cześć (*)(*)(*) jeszcze wszystko jest bardzo świeże a już się zaczyna http://wiadomosci.onet.pl/2153773,11,posel_pis_w_naszym_dzienniku_rosja_mataczy,item.html :mad:[/quote To brak kultury ze strony dziennikarzy ... Dziennikarz po prostu przekazuje informacje. Nie moze ich blokować - choc w takim wypadku... Cóz zawsze będę kosmici na świecie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewcia1975 Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 A mnie nie dziwi charakter tej wypowiedzi. Nie chcę wrzucać wszystkich polityków PIS-u do jednego worka, ale często co poniektórzy po prostu w takim stylu się wypowiadają na codzień. Tak jak i Wy, miałam jednak maleńką nadzieję, że sobie podarują takie sensacje. Żur zaczyna się gotować… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 członkowie PiSu jak zwykle , niestety, mnie nie zawodzą ŻENADA:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 członkowie PiSu jak zwykle , niestety, mnie nie zawodzą ŻENADA:mad::mad: Mam takie same odczucia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 to normalka w tym kraju...hipokryzja,zakłamanie i obługa to legitymacja naszych elit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Głupców nie trzeba siać, sami się porodzą nawet na kamieniu i to w ilosci znacznej:mad: W tym wywiadzie jest klasyczny przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi