jarek Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Raceman, trzymaj sie, pamietamy o Tobie caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 (edytowane) tylko dobrze poszukaj- cie doktora, jest taki co wiem że jeden z lepszych w kraju dr.Chrzanowski neurochirurg w wojskowym szpitalu w Krakowie mega trudno się dostać ale dla chcącego nic no może prawie:cool: stawia na nogi spadochroniarzy a o czymś to świadczy , znam osobę która rok po operacji wlazła na 8-tysięcznik Edytowane 16 Kwiecień 2010 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Dużo szczęścia, i fachowości operatorów na 7 maja, trzymaj się chłopie mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 TYrzym sie Rejsu , wszyscy tu trzymają kciuki mocno - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Wszystkim Wam kochani dziękuję za słowa wsparcia, za to że pamiętacie i to w takim czasie... naprawdę zrobiło mi się chlip... chlip... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Wszystkim Wam kochani dziękuję za słowa wsparcia, za to że pamiętacie i to w takim czasie... naprawdę zrobiło mi się chlip... chlip... Raceman no pewnie ze pamietamy trzymaj sie chlopie i daj znac co jakis czas co u Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 (edytowane) Hej Race, minął 7-my mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w jak najlepszym porządku i myślami już jesteś przy górach i nartach, o ile nie ciałem Edytowane 8 Maj 2010 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 Witaj, Wszystko będzie OK - trzymamy kciuki :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 Witaj, Wszystko będzie OK - trzymamy kciuki :-))) Lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy, operacja się udała, teraz na razie trzeba czekać a potem długa rekonwalescencja. PS. Darek Lewandowski trochę zna szczegółów, nie mogę siedzieć przed kompem, to może coś Wam szkrobnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 Jeszcze raz pozdrowienia:) I udanej rekonwalescencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 „Bywają w życiu chwile, których ból daje się zmierzyć dopiero po jego przeżyciu, i wówczas dziwi nas, iż zdołaliśmy go znieść.” Maria Kalergis Raceman, najważniejsze, że to co najtrudniejsze już za Tobą (mam nadzieję). Rekonwalescencja dla "Twardego Zawodnika" jakim z pewnością jesteś - to będzie Pikuś. pozdrawiam Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 Wszystkiego najlepszego z kujaw, wytrwałości ,wyciszenia i spokoju . Lepiej sobie jeden sezon odpuścić żeby następne 30 w zdrowiu jeżdzić. Pozdrawiam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 a ja tam jestem optymistą więc do zobaczenia na pierwszym zimowym WZF w sezonie 2010/11;) pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 a ja tam jestem optymistą więc do zobaczenia na pierwszym zimowym WZF w sezonie 2010/11;) pozdrowienia Na tyczkach dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 PS. Darek Lewandowski trochę zna szczegółów, nie mogę siedzieć przed kompem, to może coś Wam szkrobnie :)A pewnie,że się podzielę-bo fajnie jest dzielić się z innymi dobrymi wiadomościami:rolleyes:.Marcin jak każdy z Nas w takiej sytuacji miał stresa,ale wszystko okazało się do przeżycia.W piątek tj.14.05 miał zabieg operacyjny w Specjalistycznym Szpitalu Nr2 w Jastrzębiu Zdroju,który w pełni się udał i odbył bez komplikacji.Operowany był przez dwóch najlepszych neurochirurgów w danej placówce,zachwycony był nowym blokiem operacyjnymhttp://wss2.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=140&Itemid=72,jka również z opieki pozostałego pozostałego personelu medycznego,a głównie "siostrzyczek":D;).W sobotę już został pionizowany i poruszał się przy pomocy chodzika,a w niedzielę już o własnych siłach.17.05 został wypuszczony do domu na przepustkę,gdzie dalej musi prowadzić ćwiczenia.Powoli dochodzi do pełni sił,choć droga jeszcze daleka i dość długi okres rekonwalescencji.Wiadomo,że technika zabiegów poszła do przodu i okres ten będzie i tak krótszy,niż to kiedyś bywało.Marcin to mocny i twardy facet/przecież Race/:rolleyes: i szybko powróci do pełnej sprawności i na stok-czego Wszyscy mu życzymy:rolleyes: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 Wreszcie jakieś dobre wieści w tym całym zalewie powodziowym. Rejsu - dobrej, porządnej i skutecznej rehabilitacji - wszystko na pewno się naprostuje i będzie w 100% dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 No to ciszę się bardzo - po pierwsze, że Race wraca do "pionu" po udanym zabiegu. Po drugie, wcześniej w tym wątku pytałem, gdzie będzie leżał, bo myślałem, że może trzeba by było wykonać parę telefonów do znajomych, którzy właśnie tym szpitalem zarządzają. Ale widzę, że dobra opinia o WSS2, nowe sale operacyjne "najnowocześniejsze gdzieś tam...", dobrzy lekarze i fajne strzykawy załatwiły sprawę. I oby zawsze tak było i z Recem i polską służbą zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 (edytowane) . I oby zawsze tak było i z Recem i polską służbą zdrowia. Już nie ma służby zdrowia,a jest ochrona zdrowia:rolleyes:;)Ja też mam wtyki w Zakopcu,jak coś dajcie znać Edytowane 19 Maj 2010 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 Widzę, że podobnie jak nowicjuszy na nartach, lubisz pouczyć "nowicjuszy" w służbie zdrowia:rolleyes: Wtyki? - nie, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 ...nie mogę siedzieć przed kompem... A co pić możesz? Bo wybieramy się do Ciebie z Figo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 (edytowane) Widzę, że podobnie jak nowicjuszy na nartach, lubisz pouczyć "nowicjuszy" w służbie zdrowia:rolleyes: Wtyki? - nie, dziękuję : Nikogo nie pouczam,ale po ponad 20 latach demokracji w Polsce funkcjonuje już ochrona nie służba:rolleyes:,a różnica jest spora:pJa przynajmniej należę do ochrony,z pożytkiem dla usługobiorców . To tylko było w formie zwrócenia uwagi,aby nie natrafić na złośliwe uwagi personelu medycznego w przyszłości,bo wyglądałoby to tak,jakby nazwać policjanta -milicjantem;):eek: A nowicjuszy w narciarstwie nie pouczam,jedynie mogę przestrzeć przed moimi popełnionymi błędami:rolleyes: PS.wszystko to nie ma większgo związku z Racemenem;) http://www.mz.gov.pl/wwwmz/index?mr=b32651&ms=265&ml=pl&mi=266&mx=0&ma=2440 Edytowane 19 Maj 2010 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 20 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2010 Wytrwałości, i duuużo szczęścia w powrocie do pełnej sprawności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2010 Bo wybieramy się do Ciebie z Figo:D To prawda,rzuciłem takie "hasło". Ale na razie wygrywa z nami "brak czasu" :). Tak więc kuruj się Raceman a my Cię ........ nie bój się . Oby wszystko było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2010 Figo i SB oj łobuzy, łobuzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi