Raceman Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Wczoraj czyli w piatek Raceman trafił do szpitala .dwa tygodnie temu przyjachał z alp i miał problemy z kręgosłupem żadnych popraw wrecz przeciwnie bardzo wielkie trudości z chodzeniem a o bólu juz nie wspomnę zrestą wiecie co sie robi od odcinka lędzwiowego w gół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Przekaż koledze pozdrowienia i życzenia powrotu do zdrowia. A w którym szpitalu i co konkretnie mu dolega? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Cholera,kręgosłup to przerąbana sprawa. Raceman,wracaj szybciutko do zdrowia! Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Szybkiego powrotu do zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Raceman szybko stawaj na nogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Szybiego (w maiarę rozsądku - to jest kręgosłup) powrotu do zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 RACEMAN wracaj do pełni sił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Rejsu nie daj się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Szybkiego powrotu do zdrowia. Mnie postawił na nogi (ponastawiał kręgosłup) Gabinet Rehabilitacji Schorzeń Kręgosłupa pana Krzysztofa Agatowskiego z Oświęcimia zapalonego narciarza po wpisaniu w google jest jego strona nie będę podawał żeby nie wyszło że reklamuje . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 szybkiego powrotu do zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Rejsu - trzymaj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Reaceman bierz się w garść!!! Musi byc dobrze i będzie. Mam podobny problem i na nartach to tylko po silnych prochach i z usztywniaczem kręgosłupa sie pojawiam.Po sezonie detox.Ból czasami potworny ale jakoś na razie się to kręci(tylko jak długo nie wiem ) Ps.Dzięki magelan za namiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Raceman, jestesmy z Toba, trzymaj sie gory czekaja ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 (edytowane) A szlag Barti pozdrów Marcina, niech będzie lepiej, n aten odcinek to pono masaż japońskich stóp pomaga.........płci przeciwnej oczywiście Aaaaa, sam mu tez napiszę Edytowane 10 Kwiecień 2010 przez juice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Powrotu do zdrowia,trzymaj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Marcin, szybkiego powrotu do zdrowia, bo góry czekają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Re Lekarzom nie zawsze należy wierzyć,ja złamałem sobie kręgosłup skaczac na nartach w 1989,poleżałem 3 miesiące w gipsie i mówiono mi,żeby unikać nawet chodzenia po schodach a o nartach zapomnieć,nie miałem przekonania do tych opinii i w tej chwili startuję nawet w 6km gigantach,choc skoków jednak już unikam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Cześć Marcinku serdeczne pozdrowienia. Mam nadzieję, że szybko Ci minie. Moja żona wróciła z ostatniego wyjazdu z podobnymi problemami i juz jest prawie OK czego i Tobie życzę. Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Życzę Ci zdrowia i początku nowego sezonu już na nartach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Jak wszyscy wyżej Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczek02 Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Wracaj szybko do zdrowia i dbaj o siebie, jeszcze trochę sezonów przed Tobą, pozdrawiam i trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Wracaj szybko do zdrowia, jeśli byś chciał to dam Ci namiary na dobrego lekarza w Katowicach, ja też miałem problemy z kręgosłupem i on postawił mnie na nogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Marcin wracaj jak najszybciej do sił, musimy jeszcze nie jedne nartki po testować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Wracaj szybko do pełnej formy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Raceman, trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję że to nic poważnego i szybko staniesz na nogi. Wszystkiego dobrego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi