mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Pierwsze zawody z zajebistą nagrodą! Ale wypadki też buahahaha 1 klasa. Cały zestaw faceplantow O dziwo bez kasków i ochraniaczy a nie widać żeby coś się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Pierwsze zawody z zajebistą nagrodą! Ale wypadki też buahahaha 1 klasa. Cały zestaw faceplantow O dziwo bez kasków i ochraniaczy a nie widać żeby coś się stało. ...w tamtych czasach Ludzie jacyś Twardsi byli chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2010 (edytowane) Odgrzewając Stary temacik... ...to jeszcze kilka klimatów z początków Narciarstwa Nauka Slalomu...? [video=youtube;4lno93KyIdM] Kilka wypasionych zdjęć, kilka pięknych Narciarek... [video=youtube;_6Ote8Mn028] Bardzo ciekawy filmik przedstawiający Super Wyciąg z tamtych czasów... Włochy - Val Gardena [video=youtube;TA69twDF1CE] ...no... ...pomysłowi to byli - trzeba im przyznać ) Edytowane 16 Styczeń 2014 przez marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2010 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 6 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2010 (...) Bardzo ciekawy filmik przedstawiający Super Wyciąg z tamtych czasów... Włochy - Val Gardena Wydaje mi się, że to jest właśnie wyciąg saniowy. Ze starej mapki Kasprowego wiem, że przed wojną był już na Gąsienicowej a potem też na Goryczkowej - jest wspomniany także gdzieś w twoich archiwaliach. Nie wiem na ile wyciąg na KW podobny był do tego z Sasslonga - ale na mojego czuja to musiało być coś takiego właśnie Znałem to pojęcie z opisów - teraz już chyba będę umiał sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 (edytowane) [video=youtube;P1G8i37s5Fo] Fajny przejazd..."kto nie ryzykuje, ten w Kozie nie siedzi" Manfred Moelgg wygrywa w Kranjskiej Gorze swój pierwszy SL w PŚ (09-03-08). PS. "Moda" na dziurawe Fishery jak widać się nie Starzeje Edytowane 16 Styczeń 2014 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 (edytowane) Wyszperałem jeszcze jeden bardzo ciekawy Old Schoolowy Slalomik. SQUAW VALLEY 1960 [video=youtube;6jjigXExUP0]http://www.youtube.com/watch?v=6jjigXExUP0 ...ależ to pięknie wyglądało !!! :) Zawodnicy w sweterkach, na tyczkach wielkie chorągiewki... Edytowane 16 Styczeń 2014 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Odświeżam temat może, ktoś z nowych Forumowiczów ma coś do dodania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Odbiegając od tematu... ...spójrzcie na bardzo ciekawy filmik z początków "Free Narciarstwa"... Początki były ciężkie [YOUTUBE] [/YOUTUBE] W niektórych fragmentach...kojarzy mi się z Benny Hillem :D:D Nie wiem dlaczego ale uśmiałem się do łez z tego filmu .:D . Wiem że nie wypada się śmiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Wypadałoby wstawić w tym temacie coś współczesnego :happy: Emocjonująca końcówka slalomu Nightrace Schladming 2012 - Finał. Jak poniżej widać, nie tak trudno jest wypaść z trasy... [video=youtube;kokpXjITyhM] Ponieważ dzisiaj są nieco inne możliwości, możemy podglądać slalomistę z perspektywy jego głowy: [video=youtube;GQLbYLEEVhw] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 (edytowane) Była w wątku też 'dziura' przy IO Grenoble1968 i potrójnym zwycięstwie JC Killy (częściowo dzięki 'cudom we mgle' - gdzie sędziowie zauważyli ominiecie bramki przez poprzedników, m.in K. Schranza... :eek:) [video=youtube;nhvgSMHAZgw]http://www.youtube.com/watch?v=nhvgSMHAZgw Edytowane 17 Styczeń 2014 przez mig12345 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Cześć Moja uwagę zwróciła fantastyczna realizacja przekazu ze slalomu w Schladming. Prowadzenie kamer, sposób połączenia ujęć itd. Po prostu perfekcja. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Cześć Moja uwagę zwróciła fantastyczna realizacja przekazu ze slalomu w Schladming. Prowadzenie kamer, sposób połączenia ujęć itd. Po prostu perfekcja. Pozdrowienia Schladming jest na mojej krótkiej liście miejsc, które należy odwiedzić. Organizacja wieczornych zawodów tak jak piszesz Mitku - rewelacyjna, tak samo jak same emocje związane z tymi zawodami :happy: Jako ciekawostkę wklejam poniżej filmik z pożegnania i imprezy w Schladming na zakończenie kariery zawodniczej Didliera Coucha. Sam zawodnik na trasie w stylu retro pięknie się wpisuje w niniejszy temat :happy: Na filmiku komentarz w języku rosyjskim, który dla mnie jest tu elementem humorystycznym :biggrin: [video=youtube;F0gpYuJqU8I] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Była w wątku też 'dziura' przy IO Grenoble1968 i potrójnym zwycięstwie JC Killy (częściowo dzięki 'cudom we mgle' - gdzie sędziowie zauważyli ominiecie bramki przez poprzedników, m.in K. Schranza... :eek:) Trochę olimpijskich i alpejskich momentów w filmiku poniżej :happy: [video=youtube;elZkxArrX04]http://www.youtube.com/watch?v=elZkxArrX04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi