pablo_duch Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Buaahahahaha dobre hasło. No Lewy, ja czekam czy "Ruszysz Srake" heheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Darku nie przejmuj sie byle gó...em bo ja też tum mam paru do ustrzelenia ale to zrobie w realu dostana po dwa klaskacze i tyle :D a tu musisz to wszytko LAĆ!!!!!(olewać) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Witam Wszystkich:) Darku nie przejmuj sie byle gó...em bo ja też tum mam paru do ustrzelenia ale to zrobie w realu dostana po dwa klaskacze i tyle :D a tu musisz to wszytko LAĆ!!!!!(olewać) Spokojnie:),przecież nie obraziłem się na Was i cały świat.Obiecałem,że wrócę do aktywnego życia Forum -to wrócę!.Ale w obecnej chwili zaskakujących wydarzeń,trochę wyciszenia się przyda. Miło,że jeszcze mnie pamiętacie:rolleyes: Pozdrawiam Wszystkich:):rolleyes:Lewy:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2010 No i brawo - czekamy na powrót 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Witam Wszystkich:) Spokojnie:),przecież nie obraziłem się na Was i cały świat.Obiecałem,że wrócę do aktywnego życia Forum -to wrócę!.Ale w obecnej chwili zaskakujących wydarzeń,trochę wyciszenia się przyda. Miło,że jeszcze mnie pamiętacie:rolleyes: Pozdrawiam Wszystkich:):rolleyes:Lewy:) ale dla zasady w Papę dostaniesz;) hehehhehehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi