marboru Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) Przeglądając dzisiaj YouTube trafiłem na niezwykły film o polskich narciarzach - obraz pochodzi z 1932 roku!..."Biały Ślad" - fragment. Pierwsi polscy Freeriderzy...? Klimat jest niesamowity, do tego muza z trzeszczącej płyty...rewelacja - Polecam. [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez marboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Widziałem, podziwiałem Piękny klimat. Lecę na meczyk Ligi Mistrzów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Było było !! Nawet wtedy pisałem, że gość na 3:28 robi pierwszą w historii nagraną 180tkę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Było było !! Nawet wtedy pisałem, że gość na 3:28 robi pierwszą w historii nagraną 180tkę !! No to jak było (przegapiłem - w końcu Nowy jestem)...to specjalnie dla Ciebie mysiauek - dobra muza Mike Oldfield... [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=P4eZJh3FFg0&feature=related[/YOUTUBE] Oraz druga fajna muza i filmik Mont Blanc Ski...taki francuski Ski Tour - muza rewelacja [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qy6Df0xbqQE&feature=related[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Fajne! Jednak chyba nic nie przebije jazdy na Kasprowym w lipcu 1936,ten filmik już kilka razy się tu przewijał. Może temu,że to chyba takie moje niespełnione marzenie,żeby Kasprowy działał,dopóki jest śnieg. [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Johnny niech jeszcze troszkę popada i spotkanie w maju na Kasprowym całkiem realne....ale w lipcu to chyba długo tam nie będzie jazdy...albo wcale - lobby Świstaków zbyt mocne ...no i to Globalne Ocieplenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi