Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

PM-y do użytkowników

Misal

Rekomendowane odpowiedzi

Borok222 napisał do mnie, że nie może otrzymywać PM-ów.Sprawdź, czy w "Panelu użytkownika" "Edytuj opcje" masz zaznaczone otrzymywanie PM-ów.Obrazek powinien wyglądać tak jak w załączniku.Jeżeli wygląda, to sprawdź, czy nie masz już pełnej skrzynki z PM-ami, zarówno w odebranych jak i w wysłanychpzdrmisal

borok222.jpg

borok222.jpg.ea4a297b0bf6a161ba51ef44d99dd5f2.jpg

• Like 1

Panie Moderatorze Misal,ja w dalszym ciągu czekam na ujawnienie moich PM do Pana,wchodząc do tego wątku liczyłem na to,a Pan znowu tworzy niezliczoną ilość niepotrzebnych nikomu wątków,aby później mieć co zamykać.Proszę o umieszczenie moich postów do Pana na forum , aby Wszyscy mogli ocenić moją nieodpartą niechęć do Pańskiej Osoby.Jeśli Pan tego nie zrobi,to da Pan świadectwo ,że Pańskie wypowiedzi są kłamliwe i od samego początku kierowane w celu oczerniania innych,jak i Moderatorów,tak zwykłych Userów.

Darku może trochę mniej emocjonalnie:confused:

To Ja poprosiłem moderatora o pomoc.

Już druga osoba zwróciła mi uwagę, że nie można do mnie wysłać PM-a.

http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=101707&postcount=289

Widać Michał uznał, że więcej osób może mieć z tym problem więc pokazał jak ustawić "opcje".

Nie popadajmy w paranoje:eek:

Taka informacja może się przydać (Ja również nie jestem informatykiem).

Pozdrowienia

Darek plisss............

myaiauek:)Przepraszam,wiem,że to jest nieprzyjemne:mad:,ale nie można w takiej sytuacji udawać,że nic się nie stało:mad:reklama bobica przed 1.11 w porównaniu z tym co się stało,jest nieznaczącą igraszką,a Kolega stracił swoje stanowisko Moderatora.Ja nie byłem świadom poczynań Moderatora Misala,w korespondencji jedynie zachęcałem go do porozumienia i aktywności na forum,nie przejawiałem żadnej agresji,na jego kłamliwe oświadczenia rządam przedstawienia moich postów na PM do Moderatora Misala.Czego się boi,ujawnia innych wiadomości prywatne pisane do Niego,to czemu nie chce ujawnić moich/za zgodą/,może ujawnić długi tekst na temat 'wykładu ciążowego".Tylko Proszę o dowody mojej winy lub niewinności:p