Misal Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Borok222 napisał do mnie, że nie może otrzymywać PM-ów.Sprawdź, czy w "Panelu użytkownika" "Edytuj opcje" masz zaznaczone otrzymywanie PM-ów.Obrazek powinien wyglądać tak jak w załączniku.Jeżeli wygląda, to sprawdź, czy nie masz już pełnej skrzynki z PM-ami, zarówno w odebranych jak i w wysłanychpzdrmisal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 No właśnie tak nie wyglądał:D Ale to wina opisu tej opcji. Ja to zrozumiałem, że jak nie chcesz otrzymywać to zaznacz. Jako że chciałem to nie zaznaczyłem:) Myślę, że teraz będzie działać. Jeżeli nie będzie, zgłoszę się ponownie;) Dzięki za pomoc. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Panie Moderatorze Misal,ja w dalszym ciągu czekam na ujawnienie moich PM do Pana,wchodząc do tego wątku liczyłem na to,a Pan znowu tworzy niezliczoną ilość niepotrzebnych nikomu wątków,aby później mieć co zamykać.Proszę o umieszczenie moich postów do Pana na forum , aby Wszyscy mogli ocenić moją nieodpartą niechęć do Pańskiej Osoby.Jeśli Pan tego nie zrobi,to da Pan świadectwo ,że Pańskie wypowiedzi są kłamliwe i od samego początku kierowane w celu oczerniania innych,jak i Moderatorów,tak zwykłych Userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Darek plisss............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Darku może trochę mniej emocjonalnie:confused: To Ja poprosiłem moderatora o pomoc. Już druga osoba zwróciła mi uwagę, że nie można do mnie wysłać PM-a. http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=101707&postcount=289 Widać Michał uznał, że więcej osób może mieć z tym problem więc pokazał jak ustawić "opcje". Nie popadajmy w paranoje:eek: Taka informacja może się przydać (Ja również nie jestem informatykiem). Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Darek plisss............ myaiauek:)Przepraszam,wiem,że to jest nieprzyjemne:mad:,ale nie można w takiej sytuacji udawać,że nic się nie stało:mad:reklama bobica przed 1.11 w porównaniu z tym co się stało,jest nieznaczącą igraszką,a Kolega stracił swoje stanowisko Moderatora.Ja nie byłem świadom poczynań Moderatora Misala,w korespondencji jedynie zachęcałem go do porozumienia i aktywności na forum,nie przejawiałem żadnej agresji,na jego kłamliwe oświadczenia rządam przedstawienia moich postów na PM do Moderatora Misala.Czego się boi,ujawnia innych wiadomości prywatne pisane do Niego,to czemu nie chce ujawnić moich/za zgodą/,może ujawnić długi tekst na temat 'wykładu ciążowego".Tylko Proszę o dowody mojej winy lub niewinności:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Darek, jest już do tego temat i żałuję, że nie mogę dać Ci czerwońca. Temat Bobica jest dla mnie zamknięty i nie zamierzam go poruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Darek, jest już do tego temat i żałuję, że nie mogę dać Ci czerwońca. Temat Bobica jest dla mnie zamknięty i nie zamierzam go poruszać. :Dnie gniewam się za czerwońce;)Nie chodziło mi o opowiązanie tego z Twoją Osobą,ale skalę porównawczą Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi