Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Żużel i narty

Bończa

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem fanem żużla od zawsze - na stadion CKM byłem wabiony rykiem motorów i zapachem metanolu od dziecka. Od jutra zaczyna się już kilkudziesięcioletni mój sezon, jako kibica oczywiście.;), choć kiedyś gdyby nie sprzeciw rodziców, byłbym w szkółce żużlowej.

Zawsze twierdziłem, że jazda na motocyklu ma wiele wspólnego z jazdą na nartach. Znam kilku wybitnych naszych żużlowców, którzy są prawdziwymi demonami na nartach.

Oto ilustracja takiej przygody zawodnika żużlowego Rafała Wilka, który teraz ma szanse stać się naszym paraolimpijczykiem na Olimpiadzie Zimowej w Soczi... właśnie w narciarstwie alpejskim.

Poczytajcie:

http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100404/WEEKEND/859368083

• Like 4

Rafał z mojej strony to jest RKM rekiny wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:D

Teraz napisze pare slów prawdy na tym forum zorganizowac sie to problem był zawsze wielki a brac motocyklowa organizuje sie szybko i skutecznie "mówisz masz dzwonisz jestem"a tu taki mały przykład

http://motor.transs.vot.pl/node/35 pare słów i smsów i ludziska sie zjechały

i taka organizacja mi sie podoba a nie pisanie cały miesiąc na forum a tu na koniec okazuje sie że jeden ma okres drugiego komar ugryzł i tak to tu wygląda

• Like 1

Rafał z mojej strony to jest RKM rekiny wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:D

Teraz napisze pare slów prawdy na tym forum zorganizowac sie to problem był zawsze wielki a brac motocyklowa organizuje sie szybko i skutecznie

Hej Bartek, Antek Skupień z Waszego RKM był kiedyś między innymi moim pomysłem na wzmocnienie składu CKM. Jego powiedzenie, na pytanie: ale Anton, tam w łuku to trochę niebezpiecznie było - odpowiadał zawsze "żużel to nie sum szachy...":D. Często je osobiście stosuje w dzisiejszym codziennym życiu:)

A co do zlotów moto, to czytam FŚM - tam macie fajnie, bo dużo was jest i skrzyknąć się jest łatwo.

Na naszym narciarskim też nie jest tak źle - jak JC coś sensownego zaproponował, to zjechaliśmy się dość licznie, braciak twój był, a ty żeś nas olał:D. No ale teraz zamierzam się na moto z tobą ustawić i zrobimy sobie zlot gwiaździsty np. w Korbielowie, bo trzeba się lepiej poznać, aby się rozumieć - tak myślę.