shodan Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 (edytowane) Jasne, już się*poprawiam Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez shodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 witamy na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Witam wszystkich, To mój pierwszy post na forum, niestety nie udało mi się*znaleźć*wątku w którym wypada się*przywitać - jeśli takowy istnieje, prośba do adminów o przeniesienie mojego postu we właściwe miejsce. Piszę na forum Race, ponieważ jazda sportowa to moja pasja, obecny sezon trenowałem intensywnie*z Bartkiem Ptakiem, chętnie poudzielam się*na forum, może się*czegoś nauczę, a może też*coś*podpowiem początkującym ;-) pozdrawiam wszystkich ścigantów i nie tylko Witam Pirata i demona prędkości;).Życzę zadowolenia z forum i Wesołych Świąt:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Witaj na forum Temat należało założyć tutaj: http://www.skionline.pl/forum/forumdisplay.php?f=51 , ale moderatorzy się tym zajmą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Witaj na forum! Ja reprezentuje narciarstwo rekreacyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Witam również na forum i zachęcam do produkowania sie tutaj - bez ociagania sie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Witaj na forum! Ja reprezentuje narciarstwo rekreacyjne... Ja także Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 4 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Strzałeczka z żółwikiem - bo tak wygodniej w rękawicach narciarskich Witaj w tym zwariowanym klubie narciarskim. Zachęcam Ciebie do czynnego udziału w naszej społeczności. Kolegów, którzy tak jak Ty lubią jazdę na tyczkach, jest tu trochę. Będziesz miał miał z nimi o czym dyskutować, a z innymi myślę, że też kilka tematów do rozmów się znajdzie. ... niestety nie udało mi się*znaleźć*wątku w którym wypada się*przywitać - jeśli takowy istnieje, prośba do adminów o przeniesienie mojego postu we właściwe miejsce. ... Mówisz, masz pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2010 (edytowane) Witam na forumie:) A teraz bez urazy: Mamy tutaj taki wątek o skali umiejętności http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7348&highlight=skala+umiej%EAtno%B6ci Skala nie jest doskonała, ale dość pomocna. I nie sądzę, aby Bartek dał sobie 10 (bo znam jego racjonalne podejście do narciarstwa). Także, aby być wiarygodnym wśród nas, a na pewno Twoje opisy treningów na tykach, czy zawodach będą wielu interesować, proponuje zapoznać się z tym wątkiem.... i do dzieła. Pozdrawiam. PS. Ja nawet przeczytałem skalę jeszcze raz przy tej okazji i zweryfikowałem swoje pkt. Edytowane 4 Kwiecień 2010 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 4 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Witaj na forum ,miłego postowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 4 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shodan Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam na forumie:) A teraz bez urazy: Mamy tutaj taki wątek o skali umiejętności http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7348&highlight=skala+umiej%EAtno%B6ci PS. Ja nawet przeczytałem skalę jeszcze raz przy tej okazji i zweryfikowałem swoje pkt. Jasne, nie ma problemu, zaraz poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi