Rudy Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Zastanawiam sie nad kupnem fajnego kasku ( nie wiem dokladnie jaki model) Co o tym myslicie? Gość w sklepie powiedzial mi ze kaski przewaznie kupuje sie malym dzieciom co sie czesto wywracaja..... Ja ta mysle ze kask bylby fajny ( troche moze smiesznie bym wygladal...) Prosze napiszcie co myslicie o zakupie kasku. Jakbyscie mogli to podajcie jakis argument za lub przeciw. P.S A wy nosice kaski?? Z góry dzieki!!! pozdro. RUDY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? Pewnie ze nosimy!!! Dla mnie to cos zupelnie normalnego. Kupuj i sie nie zastanawiaj nawet. Pozatym poszukaj na forum bo bylo wiele takich tematow. pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardu Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? Kaski są OK. Jest nawet taka piosenka "Mój kask, on ma trzy rogi. Trzy rogi ma mój kask..." Argumenty? Nie tylko dzieci sie wywracają... , a czasami ktoś może wywrócić Ciebie i ... Pozdrawiam ARDU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? nie wiem dlaczego w Polsce jakoś ludziki wstydzą się śmigać w kaskach...to żaden wstyd a wręcz oznaka rozsądku...teraz inaczej się jezdzi sprzęt jest szybszy i lepszy pod każdym względem...a najważniejsze jest bespieczeństwo!!!! więc kupuj stary skorupkę na makówkę albo ryzykuj i smigaj bez oby tylko nie sprawdziło się powiedzonko-mądry polak po szkodzie... kaski na głowę!!!! ))) pozdrowionka dla sun helmet muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? Kupiłem odkąd zacząłem jeździć na tyczkach i.....teraz zawsze jeżdżę w kasku nawet przy jeździe dowolnej. W zeszłym roku miałem takiego dzwona nie na trasie giganta tylko na rozgrzewce przy jeździe dowolnej i bez kasku byłoby kiepsko (kilka razy przy upadku walnąłem łepetyną o lód). A poza tym jest ciepło i wygodnie. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? chopaki dobrze prawia! ja powiem krotko: kask rulez pzdr wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? Jak Ci tak w sklepie powiedzieli to juz powinni się zamknąć, bo przecież na nartach też się ludzie przewracają. Chyba jakiś idiota! Noś kask i miej głęboko w ... czyjeś dogaduszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moby Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? Właśnie dzisiaj kupiłem sobie Sun Helmet. Wygladam w nim dużo lepiej niż w kretyńskiej czapeczce z polaru, w której wiatr przeszywał mi uszy. Cena kasku (108 zł Selgros) niewiele odbiega od ceny lepszej czapki. Co do potrzeby użycia: Jeżdżę rekreacyjnie, ale w zeszłym sezonie - zderzyłem się z gościem na pustym stoku przy dużej prędkości - kobieta wyczepiła się z wyciągu 15 m za wcześnie i zwijająca się kotwica uderzyła we mnie i rykoszetem w gogle mojego dzieciaka w obu przypadkach niewiele brakowało by odnieść poważną kontuzję Dziecku kupiłem kask latem, a teraz sobie choć mam podobne opory jak ty bo mało ludzi jeździ w kaskach a nie chcę wzbudzać sensacji. Jak to będzie zobaczymy... W końcu mój łeb ważniejszy niż głupkowate i pewnie ironiczne spojrzenia innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? ten gośc to chyba kiedys upadl na głowe...... ja mam 27 lat i jeżdze w kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 31 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? Nawt się nie zastanawiaj, tylko kupuj kachol, a opinie pawianów miej głęboko w dupie. Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 31 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2003 Co myślicie o kaskach? cze!!! mam 13 lat i jezdze w kasku poniewaz trenuje narciarstwo!mysle ze zakup kasku to bardzo dobry zakup!bezpieczenstwa nigdy za wiele!minusem kasku jest to ze jesli jezdzisz w marcu na nartach to ci jest goraco ale w styczniu jest ci cieplo!KUP SOBIE KASK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limpdurst Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 Co myślicie o kaskach? ja bez kasku nie wsiadam na narty. wygodnie i bezpiecznie. nawet jak jedziesz wolno jakis debil (pijany, kijki na choinke, polsporty, szelesty, i napie**** na kreche) mzoe w ciebie niezle przychrzanic... Wiem z doswiadczenia... To samo zreszta tyczy sie w moim przypadku roweru, windsurfingu i rolek. pozdrawiam PS. jeden moj kask juz lezy na smietniku.. polamany...dobrze ze mialem go wtedy na sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi