JC Napisano 29 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2003 9 stycznia na Pilsku odbedzie się LOT Charters Ski Cross. Wszystkich chcących sprawdzić się serdecznie zapraszam! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 31 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2003 Dla lubiacych adrenalinę... ski cross Kurna, akurat wtedy prowadzę kurs instruktorski. Chętnie bym się wybrał żeby zobaczyć polskie wydanie skiercross`u. Biednemu to zawsze wiatr w oczy i ... tak dalej Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2003 Dla lubiacych adrenalinę... ski cross Jacku a masz wiecej informacji na temat tych zawodow gdzie moge sie wiecej dowiedziec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2004 Dla lubiacych adrenalinę... ski cross No u mnie wkońcu to ja organizuję. Od poniedziałku jestem w biurze i chetnie udzielę informacji. Zobacz też na stronie sport, jest tam odnośnik to Lot Charters Ski Cross i kilka informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2004 Dla lubiacych adrenalinę... ski cross ja jestem rocznik 87 czy tesh moge bo z tego co wiem to nie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi