sliwers Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Odesłałem swoje Fischery RX FIRE na gwarancje gdyż rozwarstwiły mi się. Słyszałem że takie rozwarstwienie często dotykało narty Fischera z tego rocznika głownie WC. Mogę otrzymać nową nartę tego modelu albo zwrot pieniędzy (1200zł). Zastanawiam się co zrobić, na tej narcie jeździło mi się genialnie ale jeśli znowu się z nią coś stanie? Co doradzacie wziąć nową czy za te pieniądze kupić coś podobnego np. HEADa supershape tego o tym niewielkim promieniu skrętu albo coś innego w tym stylu. Z góry dziękuje za porady Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Do lat jeżdżę na Fischarach WC i na RX Fire również jeździłem/miałem, ma tą nartę teraz Soczek, nigdy mi się nic takiego nie przytrafiło, również moje bliskie towarzystwo narciarskie śmiga na Fischerach WC i tak że nie mieliśmy takiego przypadku, więc myślę że to są zupełnie jednostkowe przypadki i z tego powodu wziął bym narty a nie kasę, skoro jesteś z jazdy na tych nartach zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Odesłałem swoje Fischery RX FIRE na gwarancje gdyż rozwarstwiły mi się. Słyszałem że takie rozwarstwienie często dotykało narty Fischera z tego rocznika głownie WC. Mogę otrzymać nową nartę tego modelu albo zwrot pieniędzy (1200zł). Zastanawiam się co zrobić, na tej narcie jeździło mi się genialnie ale jeśli znowu się z nią coś stanie? Co doradzacie wziąć nową czy za te pieniądze kupić coś podobnego np. HEADa supershape tego o tym niewielkim promieniu skrętu albo coś innego w tym stylu. Z góry dziękuje za porady Pozdrawiam Bierz narty. Nie dostaniesz ich nigdzie nowych. A jak bywają to w najtaniej widziałem po 1400pln ... zapytaj czy tych starych też by nie oddali:D na pewno na allegro dobrze by poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Bierz nowe narty przecież będą na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Do lat jeżdżę na Fischarach WC i na RX Fire również jeździłem/miałem, ma tą nartę teraz Soczek, nigdy mi się nic takiego nie przytrafiło, również moje bliskie towarzystwo narciarskie śmiga na Fischerach WC i tak że nie mieliśmy takiego przypadku, więc myślę że to są zupełnie jednostkowe przypadki i z tego powodu wziął bym narty a nie kasę, skoro jesteś z jazdy na tych nartach zadowolony:) Potwierdzam, kolejne 1,5 sezonu ostrego "katowania" (no bo ten taki na poł gwizdka więc pół ) i trzymają się kupy. A tak z ciekawości - co to za gwarancja, z kiedy kupione te fajery i jakie ? Jak rozwarstwienie to zakładam, że kanapka, ale narta nie robiona od "kilku lat" więc tak pytam............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliwers Napisano 31 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1655&id_modelu=2088 ten model. Zakupiłem je w listopadzie zeszłego roku i w tym sezonie co najmniej 20dni na stoku z nią spędziłem. Ze sklepu w którym kupiłem zostały wysłane do producenta który stwierdził ze nie da się tego naprawić ze względu na uszkodzenie rdzenia tyle się dzisiaj telefonicznie dowiedziałem. No i teraz mam do wyboru wymianę na nowe albo zwrot kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Nowe bierz, nie będę tu orginalny. Jak byłeś z nich zadowolony to nad czym się zastanawiasz, jeszcze chyba Ci się nie znudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1655&id_modelu=2088 ten model. Zakupiłem je w listopadzie zeszłego roku Nowe :eek: To chyba sztuka gdzieś takie jeszcze dostać No i teraz mam do wyboru wymianę na nowe albo zwrot kasy. I są następne nowe ?! Gdzie ?? Oczywiście bierz - jak widać kasa nie zając - nie ucieknie, a zawsze pojeździsz jakby co Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliwers Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 (edytowane) Tak kupiłem nowe w Rudzie Śląskiej w Tirolski a teraz producent zaproponował również nowe. Edytowane 1 Kwiecień 2010 przez sliwers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliwers Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Wziąłem narty. Mam nadzieje że tym razem nie będą jakieś wadliwe Pozdrawiam i dziękuje za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi