marboru Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 (edytowane) ...wspomnienie tych Igrzysk jest dość odległe...Calgary 1988. Ale w zasadzie Alberto do dzisiaj jest ikoną narciarstwa alpejskiego, dla Włochów pozostaje super Hero. Wspomnienie to dlatego: - by popatrzeć i przypomnieć sobie jak to kiedyś Slalom wyglądał, - jakie to techniki jazdy się stosowało na prostych nartach, - no i jakie emocje to były w finale olimpijskim...na filmiku jest przedstawiona Jego jazda i konkurentów, - bo nie wypadł i wygrał mimo sporego błędu w końcówce, - no i radość po zwycięstwie "południowej" krwi, ten widok...bezcenne :D:D [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=InqI87Ysp_0&NR=1[/YOUTUBE] Edytowane 27 Marzec 2010 przez marboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2010 Bez kasku. Niezłe ochraniacze na przedramiona Alberto. Filmik chyba ciut przyspieszony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2010 ...i te chorągiewki na tyczkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2010 ...i te chorągiewki na tyczkach:D Fajne czasy, nie to co teraz...śnieg malują mysiauek bez kasku, bo Piękny Alberto, musiał piękny na stoku być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2010 Nie bardzo rozumiem ten wszechobecny zachwyt nad jego urodą. Nawet teraz jak ktoś mówi o Nim to pierwsze co to że był niebywale przystojny... Nie chce mi się przeglądać zawodników z Jego czasów ale to świadczy o tym że reszta to musieli być straszni brzydale, skoro taki przeciętniak był piękny na ich tle:rolleyes: Swoją drogą był i nadal jest bardzo medialny, otwatry i wesoły:) Tak dla porównania - oto Giorgio Rocca (pomijam ciało) To On jest piękny a nie Tomba:rolleyes: Wiem, że to Tomba przeszedł do historii narciarstwa a nie Rocca, tylko śmieszy mnie jak mówią że był tak nieziemsko przystojny:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) Wróżko ja tam się nie znam na męskiej urodzie ale, coś mi się wydaje, że masz rację W każdym bądź razie - trzeba mu przyznać, że Medialny to On był. No i na nartach niezły - wtedy zdobył też Złoto w Gigancie: Pierwszy przejazd: [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TxO8ayOzHHs[/YOUTUBE] Drugi przejazd Giganta: [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7f1gX8M3LEk[/YOUTUBE] Edytowane 28 Marzec 2010 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 28 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2010 Wiem, że to Tomba przeszedł do historii narciarstwa a nie Rocca, tylko śmieszy mnie jak mówią że był tak nieziemsko przystojny:D a moze to jest tak ze z czasem gusta zmieniaja sie Tak dla porównania - oto Giorgio Rocca (pomijam ciało) To On jest piękny znaczy sie ghost? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi