rkristoff Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Korzystajac z chwili wolnego postawilem wyskoczyc na Pitztaler, pomimo iz nie zachwyca liczba km tras jego polozenie sprawia ze jestem tam zawsze na poczatku sezonu i na koncu gdy robi sie gdzie indziej za cieplo. To ok 94 km od Innsbrucka i ok 1h jazdy, wiem ze mialo dzis wiac ale co tam i wialo tylko ze w dolinie a u gory spoko. Na parkingu o 9, zero ludzi. Do gory i na trasy. Najpierw Mittelbergbahn i rozne warianty: trasy 34 35 36 37, temp OK zero ludzi slonce i od czasu do czasu chmurki. Pozniej druga strona czyli orczyk Brunnenkogel i trasa 23. Na koniec zostawilem Pitz-Panoramabahn i trasy 26 27 28. Mial byc koniec ale wrocilem jeszcze do Mittelbergbahn na pare zjazdow. Z racji ze bylo malo ludzi, bylem zdziwiony :eek: trasy w idealnym stanie, przynajmniej do ok 14. Ot taki krotki wypadzik w pojedynke, wreszcie moglem przycisnac 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 27 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 jakby ktos chcial zobaczyc pare aktualnych fotek z Pitztalera to zapraszam: http://www.skionline.pl/forum/gallery/browseimages.php?c=48&userid= milego ogladania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Milo powspominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Milo powspominac Dla Ciebie Soczek to raczej były przykre wspomnienia. Ale cieszę się, że śmigasz już jak dawniej. Planuje rozpoczęcie sezonu na Stubai. Mam nadzieję, że dołączysz do naszej "gromadki". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Korzystajac z chwili wolnego postawilem wyskoczyc na Pitztaler, pomimo iz nie zachwyca liczba km tras jego polozenie sprawia ze jestem tam zawsze na poczatku sezonu i na koncu gdy robi sie gdzie indziej za cieplo. To ok 94 km od Innsbrucka i ok 1h jazdy, Taki to pożyje,godzina jazdy:rolleyes:a ja prawie cala doba:p;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 27 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Taki to pożyje,godzina jazdy:rolleyes:a ja prawie cala doba:p;) wiesz: Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co dostaniesz. mnie rzucilo ono do Innsbrucka i nie narzekam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Dla Ciebie Soczek to raczej były przykre wspomnienia. Ale cieszę się, że śmigasz już jak dawniej. Planuje rozpoczęcie sezonu na Stubai. Mam nadzieję, że dołączysz do naszej "gromadki". Pozdrawiam. Cóż, miało by lepiej....... ale to najdłuższy dla mnie dzień na nartach w tym sezonie , a poza tym to wiesz co cygan dla towarzystwa był w stanie zrobić, to dla narciarskiego DOPIERO więc wspomnienia nie aż takie tragiczne jak by się wydawało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 jakby ktos chcial zobaczyc pare aktualnych fotek z Pitztalera to zapraszam: http://www.skionline.pl/forum/gallery/browseimages.php?c=48&userid= milego ogladania Ktoś już Ci mówił, że jesteś trochę złośliwy:) Taaaakie zdjęcia w środku wiosny:mad: i te komentarze: ścisk, tłok:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 27 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Ktoś już Ci mówił, że jesteś trochę złośliwy:) Taaaakie zdjęcia w środku wiosny:mad: e tam zlosliwy, to mialo byc ku pokrzepieniu serc i te komentarze: ścisk, tłok:mad: no z tym to pojechalem ale chyba nie przesadzilem P.S. wiosne i tu czuc choc dzis rano Nordkette bylo przybielone po wczorajszych opadach sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi