kmusial Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Coś się dzieje, samorządowcy zaczynają myśleć o narciarzach i o pieniądzach w swoich gminach. http://www.dziennikzachodni.pl/beskidy/236106,narciarskie-gminy-zwieraja-szyki-jest-ich-juz-18,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta69 Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Widzę Krzychu, że wiosna natchnęła cię optymistycznie:D. Ale jak się przeczyta artykuł, to już tak wesoło nie jest. Jaki największy problem ma wójcina Istebnej? Ileż tu zedrzeć podatków z właścicieli wyciągów:mad:. ( najlepiej jak najwięcej) A ja się pytam, co ona robi, żeby ułatwić nowe inwestycje?! Szczyt obłudy to wójcina Brennej, która walnie przyczyniła się do brzydko mówiąc urąbania projektu na Kotarzu. Ot co modny temat trzeba pokazać się przed wyborami samorządowymi:mad:. Mam jednak nadzieję, że wszyscy będą pamiętać "dokonania" co poniektórych miejscowych włodarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Widzę Krzychu, że wiosna natchnęła cię optymistycznie:D. Ale jak się przeczyta artykuł, to już tak wesoło nie jest. Jaki największy problem ma wójcina Istebnej? Ileż tu zedrzeć podatków z właścicieli wyciągów:mad:. ( najlepiej jak najwięcej) A ja się pytam, co ona robi, żeby ułatwić nowe inwestycje?! Szczyt obłudy to wójcina Brennej, która walnie przyczyniła się do brzydko mówiąc urąbania projektu na Kotarzu. Ot co modny temat trzeba pokazać się przed wyborami samorządowymi:mad:. Mam jednak nadzieję, że wszyscy będą pamiętać "dokonania" co poniektórych miejscowych włodarzy. Śmieszą mnie takie spotkania. 18 osób spotkało się pogadac przez dwa dni, wnioski: - artykuły w mediach - zdjęcia w mediach - teoretyczne wspieranie inwestycji - itd a w praktyce dwa dni pierdzenia w stołki i uśmiechania sie do zdjęć. Niech zaczną coś robic to wtedy może zmienimy zdanie. A cwaniaki z szczyrku niech najpierw uporządkują swoje podwórko a później doradzają innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Łza sie w oku kręci.... Kotarz w Brennej to była góra na której szlifowałem technike.... A na górnym Kotarzu to zawsze było mało ludzi i to była moja ulubiona góra w ferie....nie byłem tam chyba z 15 lat. Ratraków nie mieli tylko taki walec drewniany aby puch troche ubić. Muldy na górnym były zawsze metrowe. sory za offtop Widzę Krzychu, że wiosna natchnęła cię optymistycznie:D. Ale jak się przeczyta artykuł, to już tak wesoło nie jest. Jaki największy problem ma wójcina Istebnej? Ileż tu zedrzeć podatków z właścicieli wyciągów:mad:. ( najlepiej jak najwięcej) A ja się pytam, co ona robi, żeby ułatwić nowe inwestycje?! Szczyt obłudy to wójcina Brennej, która walnie przyczyniła się do brzydko mówiąc urąbania projektu na Kotarzu. Ot co modny temat trzeba pokazać się przed wyborami samorządowymi:mad:. Mam jednak nadzieję, że wszyscy będą pamiętać "dokonania" co poniektórych miejscowych włodarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi