smiths23 Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Bugi no kto jak kto ale my damy rade:D przecież umiemy poruszac się skrętem równoległym o różnym promieniu:) nartki Ci przyszykuje i bedzie dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Wierzę w Was wszystkich,trzymam kciuki i dajcie pokaz jak się jeździ! Pooglądałem Wasze filmiki - zarąbiste!Niecierpliwie czekam na obowiązkową relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Maciek dzięki za te nartki:) Dżon będą relacje jak będzie net jak cos to sms:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Pamiętajcie o zdaniu relacji z zachowania nart w drugiej i trzeciej fazie skrętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Pamiętajcie o zdaniu relacji z zachowania nart w drugiej i trzeciej fazie skrętu Mysiek, bo będę musiał interweniować tylko mnie kiełbasą nie terroryzuj znowu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Maciek dzięki za te nartki:) Dżon będą relacje jak będzie net jak cos to sms:) Cieszę się,że cosich się przysłużyłem. Bawcie się dobrze! Mysiek, bo będę musiał interweniować tylko mnie kiełbasą nie terroryzuj znowu:D Ma jeszcze pierś w zanadrzu i to jaką ,kiełbasa to tylko początek... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Ma jeszcze pierś w zanadrzu i to jaką ,kiełbasa to tylko początek... :eek: Nie chodzę już z Johnnym do toalety - wszystko musi wygadać co widział za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 juz chcialem napisac ze ta pierś to moja ale no widocznie inne piersi dżoniak widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Nie chodzę już z Johnnym do toalety - wszystko musi wygadać co widział za sobą juz chcialem napisac ze ta pierś to moja ale no widocznie inne piersi dżoniak widział Mam w czym wybierać,więc carpe diem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Mam w czym wybierać,więc carpe diem... Wywalą nas wywalą z forum albo będzie czerwoniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Wywalą nas wywalą z forum albo będzie czerwoniec Jestem już gotowy od pewnego czasu... Niech się martwią inni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Pakowanie skończone, coś na żołądek wrzucic i o 15 ruszam w strone KRK, zgarniam Tomi'ego i kierunek Katowice hotel Angelo, spotkanie z Bugim:) 20.00 odprawa przed wyjazdowa i przed 22 mamy ruszyc w strone Maso Corto! NTN podał na swojej stronie firmy które oficjalnie zgłosiły sie do testu. http://www.ntn.pl/artykuly/aktualnosci/?a=10286 Polski Test 2010 Uprzejmie informujemy, że od najbliższej niedzieli (12.04.2010 r.) członkowie naszej redakcji wraz z zawodnikami i testerami uczestniczyć będą w Polskim Teście Nart 2010/2011, który odbędzie się w Maso Corto. W tym roku udział swojego sprzętu potwierdziło czternastu importerów firm narciarskich: - Atomic - Blizzard - Dynastar - Fischer - Elan - Head - K2 - Kessler - Kneissl - Majesty - Nordica - Rossignol - Stoeckli - Voelkl Przez pięć dni ponad 30 uczestników testów będzie miało za zadanie ocenić oraz skomentować sprzęt należący do pięciu grup: narty gigantowe serwisowe, narty slalomowe serwisowe, narty gigantowe sklepowe, narty slalomowe sklepowe, narty specjalne (modele wytypowane przez producentów jako interesujące propozycje na sezon 2010/2011). Nad odpowiednim przygotowaniem nart czuwać będzie ośmiu serwisantów wytypowanych przez importerów sprzętu. Zaraz po teście odbędzie się wiosenna edycja Kliniki NTN, na której przez tydzień będziemy szkolić uczestników w jeździe sportowej na tyczkach. Już niedługo na naszej stronie ukaże się krótka relacja z obu imprez! I my tam będziemy! relacja w miarę możliwości dostępu do neta będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 relacja będzie będziemy się starać wszystko relacjonować na bierząco choć w taki dzien jak dziś nawet uśmiech nie pojawi się na myśl o wyjeździe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 ok wszyscy spakowani Maciek z Tomkiem są w drodze ja teraz sie dopakuję do konca i jedziemy testować nowy sprzęt. Do zobaczenia relacja będzie jak będzie net:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 (edytowane) Witamy wszystkich w imieniu reprezentacji skionline Zostalem wytypowany do napisania relacji z I dnia a także z dni kolejnych a więc do przejdźmy do meritum: Podróż: Spotkaliśmy się w hotelu Angelo w Katowicach niestety nie obyło się bez przygód otóż moja torba zniszczyla mój kask:D . MIelismy mały bufecik poczym spakowalismy się do naszej strzały Forda Transita z przyczepką. Podróż minęła nam super wspaniała ekipa wiec nie było większych problemów z podróżą I dzień Pobudka o 6.30 sniadanko o 7.30 i wyjazd na góre pierwszym wagonem. Rozłozylismy miasteczko testowe no i do dzieła zaopatrzeni w karty testowe i spis nart które dzisiejszego dnia mielismy przetestować zaczęlismy jeździc o nartach nic nie napiszę bo nam nie wolno lecz mamy kilka typow. Dzisiejszego dnia testowaliśmy narty z grupy VIP czyli cos czym każda firma chce się pochwalić. Pogoda nam dopisywała do ok. 13 świeciło słoneczko więc było fajnie poźniej nadeszły chmurki i niestety pogoda się nam troszku zepsuła. W grupie VIP znalazły się narty allmountain freeride Freestyle cross fun carv, slalom, i Gs. Co do przygod pierwszego dnia to musze wam powiedzieć…nie kupujcie spodni z CAMPUSA dopiero przed chwilą skonczyłem je zszywać dzięki uprzejmości Roberta Janusa który pożyczył mi igłę z nitką. A no i zapomnial bym Tommi ma takie kurde portki na narty ze 2 takich w Polsce nie znajdziecie ale to zobaczycie wszystko na zdjęciach które Smith i Tommi obiecali wrzucić jutro nie pytajcie się mnie dlaczego nie dziś bo nie wiem:D. Dzięki uprzejmości Anny Iller mamy dostęp do Internetu dlatego z tego miejsca chciał bym jej z całego serca podziękować…tzn chcielibyśmy tzn Ja Smith i Tommi….. wlasnie Tommi się tutaj wydziera ze chce dać buziaka:D (ciekawe czy Ania przeczyta to co napisaliśmy tutaj). To wszystko na dziś odezwiemy się jutro i zdamy relację z II dnia testów Pozdrawiamy was serdecznie z pieeeeeeeeeeeeeeeknego słoooonecznego Masso Corto Tommi Smith no i oczywiście ja czyi Boogie:) Edytowane 12 Kwiecień 2010 przez JC 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Dlaczego Salomon nie jest zainteresowany testami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania-Cokupić.pl Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Witam ponownie, bo raz już post dodałam, ale coś poszło nie tak i musiałam zarejestrować się ponownie. No nic ... W odpowiedzi na pierwsze pytanie - Oczywiście że czytam Po drugie cieszę się że macie dostęp do necika, Cokupić.pl jako współorganizator nie mogło pozwolić, abyście mieli utrudnione relacjonowanie wyjazdu. Po trzecie fajnie że Wam się podoba Dla mnie najważniejsze jest żebyście możliwie najlepiej przetestowali sprzęt, dzięki temu dodane przez Was opinie na Cokupić.pl będą bardziej rzetelne i pomocne dla innych. Zapewne niejednej osobie pomożecie swoim zdaniem podjąć decyzje zakupowe - a to dla nas ważne! Bawcie się przy tym dobrze !!! Pozdawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Przeniosłem ostatnie 37 postów w inne miejsce bo nie prawiły one w żaden sposób na temat misji jaką odbywacie:D, tylko normalnie zobaczyliście kawałek blondynki i jak komary do światła:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania.I. Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 za "kawałek blondynki" powinnam się obrazić Mam nadzieję że dziś chłopaki napiszą parę słów i wstawią zdjęcia z poprzednich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Dzien II Teraz pobudka o 7:P no ale trzeba się kiedys wyspać tak? Dziś dalej kontynuowaliśmy testowanie nart z grupy VIP bo ich było najwięcej (29 modeli nart). Pogoda super sloneczko i lekko na minusie śnieg zmrożony więc dalo się pojeździć poza trasą ciutke puchu lecz na narty freeride to niestety troszkę mało. Wraz z Tomim i Smithem staraliśmy się dokończyć testowanie nart z tej grupy i możemy uznać ze to jest nasz sukces bo zostalo nam tylko pare par nart do przetestowania bo niestety warunki nie pozwolily na ich przetestowanie. Zaraz idziemy się popluskać w basenie Tomi obiecal ze wrzuci dzis zdjęcia więc może wieczorkiem mu się uda to zrobic a i prosze nie klućcie się kochani dzięki uprzejmości Pięknej Ani mamy neta i mozemy wam zdawać relację na zywo. Ania to wspaniala kobieta wiec panowie spokoj prosze. odezwiemy sie niebawem pozdrawiamy jeszcze raz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 dzień III narty slalomowe slalomik na krótkich tyczkach Tomi dawał czadu z resztą my z Mackiem staralismy sie dotrzymac im kroku i jakos nam to wychodzilo. Oczywiscie nie obyło się bez upadku zaliczyłem dziś pare srogich gleb jak to bywa na tyczkach nawet tych krótkich:) rano pogoda nas nie rozpieszczała lecz poźniej bylo coraz lepiej i ok 12 wyszło słoneczko:) z nart slalomowych tez mam parę swoich typów:) jutro narty gigantowe:) pozdrawiamy was serdecznie:) Za pare chwil Tomi wrzuci parę zdjęc. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Witam wszystkich Przepraszam, że dopiero teraz zamieszczam zdjęcia, ale wiecie jak to jest. Testy nie są łatwe i czasu nam bark na opisywanie nart. Ale już sie zebraliśmy jakoś do kupy i po niżej zamieszczam linka do zdjęć z naszych dotychczasowych 3 dni testów. http://www.skionline.pl/forum/album.php?albumid=161:cool: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 nom troche z nimi ubogo ale obiecujemy na dniach a moze na "godzinach" uzupełnić galerię jutro gigant wiec powinno być dużo zdjęc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Dzień IV narty gigantowe producenci przywieźli nam 8 par nart, ktorymi chcieli się pochwalić. brakło min fischera atomic-a,salomona,rossignola. pogoda nam dzis dopisywała piękne sloneczko nic tylko jeździć nie obyło się jednak bez małego crashu:) otóż Tomi tak "pociskał" na gigancie ze wylecial w powietrze narty mu się wypiely a on z całego rozpędu wypadł nam poza trasę giganta i turlał sie tak jak by zemdlał wszystkim zabiło mocniej serce ale wszystko ok z nim, skonczyło sie tylko na potluczeniach :-). W przyszłym sezonie szykują się nam fenomenalne narty gigantowe,ale nic wiecej juz nie powiem;p z dzisieszego dnia mamy dla was małą niespodzianke lecz pokazemy ją poźniej kiedy Tomass wrzuci zdjęcia a teraz idziemy uzupełniac karty testowe i na saunę pozdrawiamy serdecznie:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Bugi zapomniał wspomniej o najważniejszym. Żeby urwanie było mocne to musiała tyka pójść w strzępy. No i poszła Zostało to okupione jedynie krwiakiem na 20 cm na udzie i drugim na barku. Ale to co przeżyłem to już moje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi