smiths23 Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Smiths23 no co TY jakie skromne chłopaki ?? Mam nadzieję, że tam jakaś reporterka będzie, bym mógł do niej podbić w swoich niebiesko różowych spodenkach i dać się pięknie sfotografować i odpowiedzieć na wszelkie pikantne pytania jakie mi zada. Tomi psst.. to tak tylko na przykrywke:D coś musiałem napisac he:P Bugi:D aż tak ciepło to chyba nie będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Przeniosłem kilka postów z tematu WorldSkitest 2010/11 - Heiligenblut ponieważ wpisy dotyczyły konkretnie tego testu. Proponuję aby ten wątek pozostał oficjalnym wątkiem udziału naszych forumowiczów w teście! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 pisałem własnie posty i coś mi sie zaczęło mieszac hehe, tak domyśliłem się że ktoś z modów robi porządek i prawidłowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 to od teraz nie piszemy bzdet tylko same konkrety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Chłopaki gratulacje tylko jak przyjedziecie to tak że bedziecie mieli kilka par testowych do sprzedania:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Maćku, zostało już bardzo niewiele czasu do testu więc tak rzutem na taśmę zaproponuję Ci testowanie nart z ubiorem na Rainera Schönefeldera. Fotki nie pokażę bo regulamin tego zabrania. To jest konkretny post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Maćku, zostało już bardzo niewiele czasu do testu więc tak rzutem na taśmę zaproponuję Ci testowanie nart z ubiorem na Rainera Schönefeldera. Fotki nie pokażę bo regulamin tego zabrania. To jest konkretny post. mi pokazywać nie musisz bo akurat widzialem tą jego jazdę w stroju Adama:) z tego co pamiętam przegrał jakiś zakład:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Panowie pogoda marzenie i oby sie nie zmieniła radykalnie to zabawa gwarantowana http://www.valsenales.com/wetterwebcam_webcam_skigebiet.php ach miło powspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 No tak więc do zobaczenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 No tak więc do zobaczenia:D to jedzie 4 reprezentantów Skionline jak sie okazuje? tylko chyba troche w innej roli jeśli sie nie myle p. Tomaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 to jedzie 4 reprezentantów Skionline jak sie okazuje? tylko chyba troche w innej roli jeśli sie nie myle p. Tomaszu? Tomek to ojciec a turbo to Franek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Ja jade jako i serwisman i tester:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Ja jade jako i serwisman i tester:D no to szafa graa jest nas 4 swoją drogą jedziesz z nami w sobote busem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Jak przyjdzie kolej na Atomica Duela i Kneissla to walcie do mnie;) Ja jade razem ze znajomymi autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Jak przyjdzie kolej na Atomica Duela i Kneissla to walcie do mnie;) Ja jade razem ze znajomymi autem ok poznasz nas napewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 ok poznasz nas napewno:) 3 wariatów obklejonych i obszytych logami skionline.pl którzy pierwszy raz zobaczą taką ilośc nart do objeżdżenia haha:D zostaniemy na bank rozpoznani:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 3 wariatów obklejonych i obszytych logami skionline.pl którzy pierwszy raz zobaczą taką ilośc nart do objeżdżenia haha:D zostaniemy na bank rozpoznani:P Na bank to mało powiedziane, no bo jak nie rozpoznać 3 gości który ślęczą i obmacują te wszystkie nartunie jak je tylko zobaczą przed swymi oczętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Na bank to mało powiedziane, no bo jak nie rozpoznać 3 gości który ślęczą i obmacują te wszystkie nartunie jak je tylko zobaczą przed swymi oczętami No masz, jak tylko na ślęczeniu i obmacywaniu się skończy to lipa nie test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Jak przyjdzie kolej na Atomica Duela i Kneissla to walcie do mnie;) Ja jade razem ze znajomymi autem Ale jesteś leniwy. A o serwisie nart Kessler już zapomniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Kessler? hm coś nowego, sprawdzimy sprawdzimy hehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Ale jesteś leniwy. A o serwisie nart Kessler już zapomniałeś? Myślałem że to niespodzianka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Ale jesteś leniwy. A o serwisie nart Kessler już zapomniałeś? No i Robert się wygadał... Te azjatyckie znaczki dosyć fajnie wyglądają na tych deskach, ale czegoś mi tam brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 no to jeden sekret zdradzony:) no ale teraz tylko sie spakowac i jedziemy:) powiem wam ze lekki stresik jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 no to jeden sekret zdradzony:) no ale teraz tylko sie spakowac i jedziemy:) powiem wam ze lekki stresik jest:) Bugi,będzie dobrze!Widziałem Cię w akcji,więc nie mam wątpliwości!Przecież po to Was biorą,żeby mieć zupełnie obiektywne opinię "zwykłych" narciarzy. O ile się nie mylę,to na tyczkach wy.. tzn. byłeś lepszy od naszego Bossa ,a Boss ma większe wyzwania. Pokaż klasę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 dzięki Dżon za wsparcie:), i'll do my best czy jak to sie pisze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi