Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Tomi a czemu mielibyśmy sie nie zgadzać będzie jakieś "wkupne" i będzie ok:) a tak na powaznie to fajnie ze juz jest nas 3:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Za chwilę to się okaże, że tam wszyscy są ze Skionline:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Taki test to jest ciężka robota! jak to się mówi : na kaca najlepsza jest ciężka praca:D no a chłopaki ze Skionline nie wymiękają ( I hope:rolleyes: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 (edytowane) Bugajson no ba wkupne musi być zawsze Ale myślę że damy radę hehe, w końcu będzie dużo czasu P.S A tak na marginesie to Mnie też raczej szybko rozpoznacie. pomijając sam fakt ze znajomi mówią mi ze mam fryzurę "emo". To będę miał bardzo charakterystyczne niebieskie spodnie pomalowane na park freestylowy . Ale chyba w nich nie wpadnę tak do tego hotelu 4 gwiazdkowego bo jeszcze się na mnie popatrzą jak na wariata i wyrzucą ( w końcu będzie kwiecień) Edytowane 25 Marzec 2010 przez Tomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 ooo elegancki Skionline Ski Team sie nam powiekszyl:D witaj Tomi! elegancko.. Panowie to ja mysle ze smialo mozemy okupowac jeden pokój, dzis w mailu czytalem jak wy pewnie tez ze sa 3 osobowe.. i na to wkupne znajdzie sie czas popoludniami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Witaj smiths23 No ja jak najbardziej jest za!. W sumie idealnie się składa z tym pokojem, a dokładnie i wkupne będzie można też spokojnie degustować hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Witaj smiths23 No ja jak najbardziej jest za!. W sumie idealnie się składa z tym pokojem, a dokładnie i wkupne będzie można też spokojnie degustować hehe Tomi uznalismy ze musi byc to łącka śliwowica:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Tomi uznalismy ze musi byc to łącka śliwowica:D No to chłopaki, pojechaliście z tą śliwowicą No ale jak taką karę wymyśliliście, to jedynie co to pozostaje mi się jej podporządkować "będzie co ma być":p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 No to chłopaki, pojechaliście z tą śliwowicą No ale jak taką karę wymyśliliście, to jedynie co to pozostaje mi się jej podporządkować "będzie co ma być":p nie no co ty:P to taki nasz wybieg by zobaczyć twoją reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 nie no co ty:P to taki nasz wybieg by zobaczyć twoją reakcję A co to wybieg jakiś jest, czy co:rolleyes: Spoko spoko tylko nie wymiękajcie przecież 70% to znowu nie tak wiele:D A tak na marginesie to jakie kryteria sobie założyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 A co to wybieg jakiś jest, czy co:rolleyes: Spoko spoko tylko nie wymiękajcie przecież 70% to znowu nie tak wiele:D A tak na marginesie to jakie kryteria sobie założyliście? ja nie schodze poniżej 120% kryteria tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 ja nie schodze poniżej 120% kryteria tzn? Oj to chyba zabiorę coś Krakowskiego pędzonego to powinno Ci się spodobać Kryteria co do reakcji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Oj to chyba zabiorę coś Krakowskiego pędzonego to powinno Ci się spodobać Kryteria co do reakcji;) posłalem ci PW:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 posłalem ci PW:D Oj zabłądziła gdzies ta wiadomość bo nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Oj to chyba zabiorę coś Krakowskiego pędzonego to powinno Ci się spodobać Kryteria co do reakcji;) No zostaw coś dla "ojca" sukcesu,nie bądź taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Tomi to o jakie kryteria chodzilo hehe? moja ma 80%, z pewnego źródła no i osobiście sprawdzona hehe.. oczywiscie na smaka można zabrac:) bo jak to Bugi powiedzial "delikatnie bo siła musi byc":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 moja ma 80%, z pewnego źródła no i osobiście sprawdzona hehe.. Wiesz co moja miała by podobnie albo i więcej bo co roku jest pędzona też z pewnego i bardzo bliskiego źródła , że tak powiem niedaleko sadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Tomi. jakże bliska jest mi ta filozofia he:D no a tak swoja drogą to nieźle nam sie temat rozwinał.. Top 10 stats - 1st place:D Bugi, Tomi., jeszcze tylko dwa tygodnie i jedziemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 hehe Sławek niie ważne ale zawsze jakieś tam gwiazdy no podobno będzie można o nas poczytac w gazetach i internecie wraz z materiałem zdjęciowym:P to już podchodzi pod gwiazdy hehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 no podobno będzie można o nas poczytac w gazetach i internecie wraz z materiałem zdjęciowym:P to już podchodzi pod gwiazdy hehe:D Jak tylko zdjęcia i w gazetach plus szum w necie to raczej celebryci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Jak tylko zdjęcia i w gazetach plus szum w necie to raczej celebryci:D Celebryci hehe.. u nas w PL to zawsze musimy z zagranicy coś ściągac no:P może szumu wielkiego nie zrobimy ale mam nadzieje jakiś artykulik gdzieś tam się pojawi.. ciekawe co JC napisze po 1 dniu wśród gwiazd:D i jakie nowe nartki miał okazję sprawdzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Jak tylko zdjęcia i w gazetach plus szum w necie to raczej celebryci:D Czekam na chłopaków na pudelek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Czekam na chłopaków na pudelek.pl My jesteśmy skromne chłopaki więc szumu medialnego nie będzie:P tylko zdjęcia i artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 My jesteśmy skromne chłopaki więc szumu medialnego nie będzie:P tylko zdjęcia i artykuł Smiths23 no co TY jakie skromne chłopaki ?? Mam nadzieję, że tam jakaś reporterka będzie, bym mógł do niej podbić w swoich niebiesko różowych spodenkach i dać się pięknie sfotografować i odpowiedzieć na wszelkie pikantne pytania jakie mi zada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 albo Maciek wylądujesz na pudelka jak z gołą d.. będziez jeźdizl to masz murowaną ramowke na pudelku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi