dareklewandowski Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Robert + za szczerośc:D:D Bugi -Ty nie Dziękuj za szczerośc.tylko wyproś od mamy zaświadczenie o niemożności pracy w cięzkich warunkach;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Bugi -Ty nie Dziękuj za szczerośc.tylko wyproś od mamy zaświadczenie o niemożności pracy w cięzkich warunkach;):D wlasnie prowadzę negocjacje w tym temacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Bugi -Ty nie Dziękuj za szczerośc.tylko wyproś od mamy zaświadczenie o niemożności pracy w cięzkich warunkach;):D ja tam musialem wyprosic pilny urlop w pracy, juz 3 tygodniowy w tym sezonie hehe negocjacje zakonczyly sie sukcesem na szczescie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 No to już zrozumiałem dlaczego Bugi nie chce jeździć ze mną w Spindlu Gratulacje i powodzenia Panowie Zazdrośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Congrats! A podeślecie linki do filmów, które wysłaliście na zgłoszenie ? Tzn smithsa juz widziałem no właśnie chłopaki pochwalcie się , wtedy reszta Skionline oceni czy ma szansę w przyszłym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Bugi polecial do sklepu po kolacje ale mysle ze tez wrzuci tu swoje:) ja wysłałem dwa: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] [YOUTUBE] [/YOUTUBE] miłego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 juz wrocilem ze sklepu a ja im wysłałem wot takie coś: http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=3736&catid=member&imageuser=2114 http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=3732&catid=member&imageuser=2114 http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=3730&catid=member&imageuser=2114 http://picasaweb.google.com/bugi.master/SKi# no to ja to wysłalem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 i wszystko jasne:). w przyszłym roku widzę multum zgłoszeń z skionline i klasyfikację zgodną z czasami przejazdu z sihelnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 i wszystko jasne:). w przyszłym roku widzę multum zgłoszeń z skionline i klasyfikację zgodną z czasami przejazdu z sihelnego ale i tak troche blado chyba wypadam na tych zdjęciach i filmikach wiec tym bardziej sie ciesze ze mnie jednak wzieli:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 ale i tak troche blado chyba wypadam na tych zdjęciach i filmikach wiec tym bardziej sie ciesze ze mnie jednak wzieli:P Bugi widocznie liczy sie nie tylko ilosc ale bardziej jakosc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 (edytowane) Bartek, a nie chciałeś tego wstawić? a, pewnie nie wiedziałeś co z dźwiękiem zrobić Edytowane 24 Marzec 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 kurde Sławek! na śmierć zapomniałem o tym filmiku zeby im pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 ale i tak troche blado chyba wypadam na tych zdjęciach i filmikach wiec tym bardziej sie ciesze ze mnie jednak wzieli:P Zwycięzca to zwycięzca, a reszta mu może.... Kukuczka kiedyś zapytany jak się czuje jako drugi człowiek na świecie który zdobył wszystkie 8tysięczniki i to w stylu znacznie bardziej znamienitym od Messner'a odpowiedział pytaniem - a czy Pan pamięta drugą osobę co weszła na Everest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Zwycięzca to zwycięzca, a reszta mu może.... Kukuczka kiedyś zapytany jak się czuje jako drugi człowiek na świecie który zdobył wszystkie 8tysięczniki i to w stylu znacznie bardziej znamienitym od Messner'a odpowiedział pytaniem - a czy Pan pamięta drugą osobę co weszła na Everest? mądre słowa Kukuczki:) ciekawe dlaczego jestem 1 na liście ale to chyba od nazwiska:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Ty masz dobrze bo wszystko na B, ale ogólnie to lista ułożona wg hm nie wiem czego, może jakies ich wewnętrzne kryteria bo kupy sie ona nie trzyma:) a tak swoja droga jestem bardzo ciekaw na co oni głównie zwracali uwagę kierując sie wyborem nas na testerów.. może tam sie dowiemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 (edytowane) a tak swoja droga jestem bardzo ciekaw na co oni głównie zwracali uwagę kierując sie wyborem nas na testerów.. może tam sie dowiemy:) chłopaki bez urazy ale tak mi przyszło do głowy że może tym małym punkcikiem w regulaminie pozdrawiam Edytowane 25 Marzec 2010 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Robert + za szczerośc:D:DŻeby nie było, że słowa rzucam na wiatr.:DI w taki warunkach trzeba zasuwać na stoku.:)Nie ma, że boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Robert ja przewiduję tam słonce:D:D a po 2 lubię wyzwania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 a po 2 lubię wyzwania:) popieram:D bedzie trzeba to i bedziemy zasuwac w takich warunkach, nikt nie obiecuje sielanki:P jesteśmy gotowi na wszystko, pokażemy że wybór mnie i Bugiego do testów to nie żadna pomyłka ani jakis punkcik w regulaminie! oby było słonko będzie przyjemniej pracowac. p.s. Bugi check your mail:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Gratulacje również ode mnie:) i bawcie się dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Gratulacje Panowie:). Mamy swoje wtyki w NTN-ie:D:D:D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Witam witam serdecznie kolegów maniaków Po dłuższej przerwie na forum ale nie dotyczy to czytania i przeglądanie artykułów. Bardzo chętnie co czynie chciałem się przywitać. A robię to też i z powodu takiegoż że w odpowiedzi na zapytanie "nexcom - może jest wiecej skionline-owców ?", chciałem potwierdzić że tak jest ich więcej. Ja również zostałem wytypowany do testowania tych pięknych przyszłorocznych narteczek ) Pozdrawiam serdecznie Tomek Lebiedowicz (Tomi) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Witam witam serdecznie kolegów maniaków Witaj Tomi przez jedno M;) Pewnie będziesz chciał oficjalnie reprezentować Skionline na teście:rolleyes:, jeśli tak to musisz podać adres w profilu żeby administrator wiedział gdzie posłać naklejki, naszywki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Gratulacje Panowie:). Mamy swoje wtyki w NTN-ie:D:D:D Pozdrowienia Wtyki to może i będą ale czy będą nadawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Pewnie będziesz chciał oficjalnie reprezentować Skionline na teście:rolleyes:, jeśli tak to musisz podać adres w profilu żeby administrator wiedział gdzie posłać naklejki, naszywki:) No witam ponownie ) A Tomi przez jedno "M" bo tak mam zawsze, ale kiedyś nie mogłem go użyć to dałem 2 M , ale teraz już się cieszę że jest ok A reprezentować skionline jak koledzy: bugajson i smiths23 się zgodza to Bardzo chętnie bym chciał. Wszelkie dane już uzupełniłem ) do przesyłki ) więc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi