johnny_narciarz Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 (edytowane) Ale ja napisałem, że sezon narciarski powoli dobiega końca! Przepraszam,to to wiosenne przesilenie... Chyba jestem przewrażliwiony na pewne słowa kluczowe. Nie chcę dopuścić myśli o końcu sezonu,choć "nie cofnę kijem Wisły"... Szukaliśmy dla Dżonki kasku i niestety w B-B kompletna lipa w jej wymiarze! Do tego warto patrzyć na ceny - w Sferze pewien kask kosztował 400zł,a ten sam bodajże w Ustroniu niecałe 3 stówy! Osobiście nie zamierzam płacić za lokalizację sklepu... :cool: Edytowane 23 Marzec 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 johnny jak w Ustroniu 3 stówy, to Jakbyś poszukał pewnie za 200 gdzieś w sieci znajdziesz a w sklepach to już widać bardziej rowery niż sprzęt zimowy...lato idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Nie za bardzo znam się na prawch rynku,ale nie widzę dużej róźnicy pomiedzy sklepami marketowymi/typu IS/w Polsce a Austrii-dominuje sprzęrt produkowany w filiach ,w państwach,gdzie robocizna jest znacznie tańsza;)-i nie chodzi tu tylko o Chiny,a Romania czy Czechy:p Wybór nart jest w sklepach ograniczony rzeszą potrzeby sprzętu dla normalnego zjadacza chleba,a nie mistrzów z PŚ;)Modele można poszukać w necie,ale dobrać długośc to sztuka:p-dominują te krótkie,jak u narciarzy;)Poczytajcie forum narciarskie USA-tam nie mówi sie o nartach krótszych niż 175cm,a slalomki są dobre dla kobiet:D-oni też mogą w tym przypadku pisać,że tylko allmountain i free w sklepach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 johnny jak w Ustroniu 3 stówy, to Jakbyś poszukał pewnie za 200 gdzieś w sieci znajdziesz a w sklepach to już widać bardziej rowery niż sprzęt zimowy...lato idzie.. Ten sklep znalazłem w sieci ,miał (i chyba nadal ma)dobre ceny. Ale fakt,dominują rowery,rolki i inne letnie sprzęty. Ja właśnie kompletuję na nowo mocno wyeksploatowany sprzęt wędkarski... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi