marboru Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 (edytowane) Zawsze byłem ciekawy w jaki sposób ręcznie się robi narty... No i znalazłem takie oto ciekawe filmiki: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Edytowane 20 Marzec 2010 przez marboru 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 I zrób tu sobie samemu narty... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Nie ma takiej opcji żeby powstały 2 sztuki jednakowej narty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 20 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Nie ma takiej opcji żeby powstały 2 sztuki jednakowej narty;) Pewnie, że nie ma... ...jedna jest lewa, druga prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Pewnie, że nie ma... ...jedna jest lewa, druga prawa ...jasne...jasne... najważniejsza jest wiara, a wiadomo wiara czynie cuda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 Nooo teraz już wiem skąd cena tych desek \ Liczba ludzi x tempo ich pracy = cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 Miałem okazje pojeździć na tych nartach są perfekcyjne i ten design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 Fajna reklama! No cóż gdybym to ja taki film załączył ze swoimi nartami to już byłby wycięty i dostałoby mi się po głowie, że reklama i marketing. Ale jak już wcześniej wspomniałem zawsze są równi i równiejsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 (edytowane) Fajna reklama! No cóż gdybym to ja taki film załączył ze swoimi nartami to już byłby wycięty i dostałoby mi się po głowie, że reklama i marketing. Ale jak już wcześniej wspomniałem zawsze są równi i równiejsi! Robert, zamierzeniem moim nie było robienie komuś reklamy. Tylko pokazanie zwyczajnie jak się robi ręcznie narty... Niestety na co dzień zajmuję się zgoła czymś innym...szkoda, że się nie spotkaliśmy na Targach w Kielcach... Patrz, byłem i u Ciebie: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10656 ...no ale, że jesteś tam dowiedziałem się od Hucu (Marka)...niestety po fakcie. Marek może Ci potwierdzić, że ja nie z "branży" Edytowane 21 Marzec 2010 przez marboru dodany link z Targów Kielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 Fajna reklama! No cóż gdybym to ja taki film załączył ze swoimi nartami to już byłby wycięty i dostałoby mi się po głowie, że reklama i marketing. Ale jak już wcześniej wspomniałem zawsze są równi i równiejsi! Przestań. Myśląc w ten sposób... doradzając innym początkującym dobór nart na naszym forum można się czepnąć, że jeden albo drugi użytkownik wspominając o danym modelu robi im reklamę. Każde wymienienie nazwy i modelu narty na tym forum też jest reklamą? Trafiłeś kulą w płot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 Fajna reklama! No cóż gdybym to ja taki film załączył ze swoimi nartami to już byłby wycięty i dostałoby mi się po głowie, że reklama i marketing. Ale jak już wcześniej wspomniałem zawsze są równi i równiejsi! Nie denerwuj się Robert:rolleyes: Widzisz na pewno jak byś wstawił taki filmik Ty akurat z swoimi nartami(Kneissl i Duel) to by pewnie był wycięty, ale gdyby te same filmy wstawił marboru, hucu, ect.. to by nie były wycięte, musisz zrozumieć i poczuć tą różnicę i ta różnica nie wynika z tego że są równi i równiejsi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 Jak można zauważyć ja na tym forum jestem prywatnie. Nie wstawiam swojego loga, nie podaję www, a piszę o nartach o których według mnie mam pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 no i Robert pisz pisz ale pisz obiektywnie bo to też ważne ja osobiście nie mam nic przeciwko temu byś zachwalał to w czym pracujesz i co sprzedajesz ale ważny jest w tym obiektywizm nie miej urazy do nikogo bo czasem mozna to interpretować jako reklamę ale no ważne są intencje a ja wierze w to ze jest wszystko ok wiec pax i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi