johnny_narciarz Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Śniegu,śniegu i jeszcze raz duuużo śniegu!Aby zdrówko i kondycja dopisała,a i w życiu wszystko się układało po myśli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Dziekuje, strasznie sie staro czuje ale niedlugo wyruszam na libacje alkoholowa to mam nadzieje ze mi to minie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Profesorze, Bez przesady z tą starością Tu nie rocznik, a dzień urodzin się liczy, wiem coś o tym Najlepszego pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 też dołączam się do życzeń najlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Zdrówka życzę Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Najlepszego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Naj Naj Naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Spełnienia marzeń Panie Prof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi